Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fabrika İşleri Hk.

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,403
1,793
113
Birisi demişti ki kendi işini kurmazsan fabrika da ciğeri 5 para etmez insanlarla karşılaşır ya karakolluk olursun yada kapı dışarı edilirsin

Yerden göğe kadar haklımış adam dün sokakta yüzüne bile bakmayacağım ciğeri 5 para etmez birinin yanında çalışıyorum öyle saçma sapan kelimeleri vardı başka biri olsa yemin ederim onu hastanelik ederdi.

Şuan hiç bir yerim tutmuyor her yerim ağrıyor öyle vardıya'ya düştüm ki insan yok yemin ederim.

Bu iddaanın Allah belasını versin şimdiye kadar en azından bir para tuttursaydık kendi işimizi kurar itle köpekle uğraşmazdık 😔😔

Allah sonunu hayreylesin..

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,115
2,301
113
Birisi demişti ki kendi işini kurmazsan fabrika da ciğeri 5 para etmez insanlarla karşılaşır ya karakolluk olursun yada kapı dışarı edilirsin

Yerden göğe kadar haklımış adam dün sokakta yüzüne bile bakmayacağım ciğeri 5 para etmez birinin yanında çalışıyorum öyle saçma sapan kelimeleri vardı başka biri olsa yemin ederim onu hastanelik ederdi.

Şuan hiç bir yerim tutmuyor her yerim ağrıyor öyle vardıya'ya düştüm ki insan yok yemin ederim.

Bu iddaanın Allah belasını versin şimdiye kadar en azından bir para tuttursaydık kendi işimizi kurar itle köpekle uğraşmazdık 😔😔

Sesini çıkar pasif olma

halil889*

2.5 Üstçü Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,856
9,616
113
öyle her iş yerinde var o tiplerden yöneticilerde sessiz bisi demiyor sinirine hakim olmaxsan issiz kalırsın

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,532
30,779
113

Kardeşim sektör farketmiyor ki. Ciğeri beş para etmez insanlar olması işle alakalı değil kültürümüzle alakalı maalesef

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,887
1,746
113

Yav kral anaokulu öğrencisi gibi kompozisyon hazırlamışsin

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,345
1,953
113

Doru diyon dost işçilik bitmiş

mustafamelis2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
567
113

Aynısını fırında yaşadım reis usta olarak gittiğim fırında poğaça simit üzerine yanındaki adam daha eski diyr çırak muamelesi yapmaya çalışıyordu bir sustum 2 sustum derken 3.de tavayı vurdum ve bugun işsizim

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,403
1,793
113
Haassab burda hava cıva yapıyor hocam . Ensesine kürekle vururlar. Ne olduğunu bile anlayamaz 😂
Ben onu yok saydım görmezden geldim ben onun elinin altında çalışacam beni internet için ezecek senin dediğin gibi o küreğin izini ömür boyu unutmaz 😄

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,403
1,793
113
Aynısını fırında yaşadım reis usta olarak gittiğim fırında poğaça simit üzerine yanındaki adam daha eski diyr çırak muamelesi yapmaya çalışıyordu bir sustum 2 sustum derken 3.de tavayı vurdum ve bugun işsizim
Yemin ederim Çok iyi yapmışsın Dün benim sabrımı görseydin delirirsin zorla gel beni hastanelik et diye hareketler yapıyordu
Bugün işe gitmeyecem pazartesi günü de insan kaynaklarına benim bölümümü yada vardiyamı değiştirin diye söyleyecem bayram haftasına giriyor zaten haftayı tamamlar birdaha da değiştirmezseler hiç gitmem

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,720
8,757
113
kral kac gundur yaziyorsun bu is ile alakali ama arcelik diyince o sevimli reklam yuzu olan robotlari karsilamayacak. Ozel sektor sonucta, ve işcisin yeri gelecek tuvalete bile gidemeyeceksin kafan sisecek sigara dahi icemeyeceksin. telefon kullanmak filan zaten hak getire. cunku mavi yakasin, asgari ucrete tamah eden, kumar bagimlisi hayatin sillesini yemis bir varliksin. Reenkarnasyon olsa da bi daha gelsek zengin olsak kafasinda yasayip pamugu tikayacaklar. Hepimiz yasiyoruz bu durumlari seni ezmek ya da zorbalamak adina soylemiyorum. beyaz yakali plaza calisani degilsin filtre kahvem olmadan calisamam diyemezsin.
Bende cok sabirsiz ve tahammulsuz biriyim o yuzden issizim :)

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,403
1,793
113
kral kac gundur yaziyorsun bu is ile alakali ama arcelik diyince o sevimli reklam yuzu olan robotlari karsilamayacak. Ozel sektor sonucta, ve işcisin yeri gelecek tuvalete bile gidemeyeceksin kafan sisecek sigara dahi icemeyeceksin. telefon kullanmak filan zaten hak getire. cunku mavi yakasin, asgari ucrete tamah eden, kumar bagimlisi hayatin sillesini yemis bir varliksin. Reenkarnasyon olsa da bi daha gelsek zengin olsak kafasinda yasayip pamugu tikayacaklar. Hepimiz yasiyoruz bu durumlari seni ezmek ya da zorbalamak adina soylemiyorum. beyaz yakali plaza calisani degilsin filtre kahvem olmadan calisamam diyemezsin.
Bende cok sabirsiz ve tahammulsuz biriyim o yuzden issizim :)
Çok haklısın hayatta yaptığım bazı hatalar oldu mesela ilk olarak üniversiteyi yarıda bıraktığıma pişman oldum veya 2-3 şirkette beyaz yakaydım çok iyi konumdaydım saygı görüyordum orda çalışmadığıma ve orda da hatalar yaptığıma pişman oldum.
Evet 2-3 kere bunla ilgili paylaştım arçeliği bişey sandım reis çok düzenli bir fabrika sandım içi çok temiz sandım ama değilmiş nerde çokluk orda bokluk oldu işte önüne geleni alırlarsa işe ne olur böyle olur
Buda bize bir ders olsun birdaha güzel iş denk gelirse asla bırakmayacam ve şuanlık raporum olduğu için bunlarla da uğraşacam pes etmeyecem madem bunlar kötü biri benimde ne olduğumu bilsinler

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,062
21,634
113
Haassab burda hava cıva yapıyor hocam . Ensesine kürekle vururlar. Ne olduğunu bile anlayamaz 😂
Hassab şey kanka hani patronun ayakçıları olurya dönen bütün dedikoduları anlatır Hah işte o tip , ulan babamın işi mi hayırdır nefes aldırmayacaklar adamı kırarlar ne kadar maaş o kadar iş hayırdır.