O şekilde kimse kabul etmez sipariş iptal etme durumun olursaLimit var bende parasını veren olursa alışveriş sipariş vereyim peşin para atana
Bilgilerimi verecem reis neden iptal edeyim ki kumar oynuyoz diye karektersiz değilim yani telefon numaramı veririmO şekilde kimse kabul etmez sipariş iptal etme durumun olursa
Dm reisO şekilde kimse kabul etmez sipariş iptal etme durumun olursa
Hepsiburada dan altın alBana bir cihaz tavsiye edin arkadaşlar maksimum 45000 TL lik zarar etmeyecegim çok anlamıyorum
Altın alınmıyor alışveriş kredisiyleHepsiburada dan altın al
kral bazı alışveriş merkezlerindeki samsung magazalarıyla anlaşmalılar yakınsan en hızlı öyle nakite dökersin mesela cevahir avm samsung var içinde git bozArkadaşlar burdan gördüm uygulamayı neyse indirdim 5000 TL tanimladilar kullanmak için görüntülü görüşme yaptım, aradan 3 gün geçti limit 45000 olmuş bunu en hızlı nakit e nasıl cevirebiliriz bilen varmı daha önce yapan var mi
Anlaşmalı olduğu yerler hepsiburada pttavm adilpazar gençpa taksitlio diye yerler emin misinkral bazı alışveriş merkezlerindeki samsung magazalarıyla anlaşmalılar yakınsan en hızlı öyle nakite dökersin mesela cevahir avm samsung var içinde git boz
Link atsana bi bakalımArkadaşlar burdan gördüm uygulamayı neyse indirdim 5000 TL tanimladilar kullanmak için görüntülü görüşme yaptım, aradan 3 gün geçti limit 45000 olmuş bunu en hızlı nakit e nasıl cevirebiliriz bilen varmı daha önce yapan var mi
Nerde alınıyorAlınıyor bazılarında
bizzat arayip öğrendim ara istiyorsan sor sana gelip buuurda yalan söyleyecek halimiz yokAnlaşmalı olduğu yerler hepsiburada pttavm adilpazar gençpa taksitlio diye yerler emin misin
nokia 3310Bana bir cihaz tavsiye edin arkadaşlar maksimum 45000 TL lik zarar etmeyecegim çok anlamıyorum