Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fair Finans Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,056
397
83
Bana bir cihaz tavsiye edin arkadaşlar maksimum 45000 TL lik zarar etmeyecegim çok anlamıyorum

tounch

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,121
1,461
113
Ben kendime saat alacağım hepsi burada da çıkmıyor

muhtar62

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
740
171
43
Bende var limit ama kullanamıyorum izin vermiyor hepsibuarafa ürün seçince alışveriş kredi basıyorum fakat size telif veremiyoruz diyor fair finans

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,045
3,540
113
Arkadaşlar burdan gördüm uygulamayı neyse indirdim 5000 TL tanimladilar kullanmak için görüntülü görüşme yaptım, aradan 3 gün geçti limit 45000 olmuş bunu en hızlı nakit e nasıl cevirebiliriz bilen varmı daha önce yapan var mi
kral bazı alışveriş merkezlerindeki samsung magazalarıyla anlaşmalılar yakınsan en hızlı öyle nakite dökersin mesela cevahir avm samsung var içinde git boz

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,144
1,427
113
kral bazı alışveriş merkezlerindeki samsung magazalarıyla anlaşmalılar yakınsan en hızlı öyle nakite dökersin mesela cevahir avm samsung var içinde git boz
Anlaşmalı olduğu yerler hepsiburada pttavm adilpazar gençpa taksitlio diye yerler emin misin

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
732
185
43
Arkadaşlar burdan gördüm uygulamayı neyse indirdim 5000 TL tanimladilar kullanmak için görüntülü görüşme yaptım, aradan 3 gün geçti limit 45000 olmuş bunu en hızlı nakit e nasıl cevirebiliriz bilen varmı daha önce yapan var mi
Link atsana bi bakalım

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,056
397
83
iPhone 13 sipariş ettim 43000 e telefoncuya sordum 37 bin veririz dedi pazartesi ürün gelince öyle yaparım, ama Evkur evshop gibi yerlerden bin kat daha mantıklı

Blancø

𓃮
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
1,507
113
Ben havale altın alınır diye düşünüp aldım limiti aktif ettirdim baktım altın yok nakite çevirmekte teferruatlı ve zararlı geldi gittim bayram üstü sağlam bi alışveriş yaptım iyi geldi boşverşn kumarı😁

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,288
4,275
113
dostlar kredim moneypay gibi vs. nakit veren bildiğiniz bi yer var mı? kredi kartı limitinden bağımsız, banka hesabı açıp nakit alma muhabbetleri vardı ya da kripto siteleri gibi eğer bildiğiniz varsa yazarsanız çok makbule geçer

Bergamali35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
36
48
kumar için için bulaşma krediye dostum paran geri ödemesi ver yıllar önce bende yaptım önüme gelen yerden kredi çektim sonum kötü oldu geri ödüeymedim eş dost yardımcı oldu paran yoksa tut kendini oynama

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,144
1,427
113
Ptt avmden 2 tane Xiaomi Redmi Note 15 8 GB 256 GB sipariş verdik yine girdik bi borcun altına hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...