- 3,144
- 1,427
- 113
İhtiyaç yoksa boşver faizi yüksek 6.39 mu nekanka kredi notum 1600 filan hicbir karta borcum yok kredi kartlarim 1m limitli kamu personeliyim oylesine bi deneyim dedim
İhtiyaç yoksa boşver faizi yüksek 6.39 mu nekanka kredi notum 1600 filan hicbir karta borcum yok kredi kartlarim 1m limitli kamu personeliyim oylesine bi deneyim dedim
Telefon al ben iPhone 13 aldım 43000 e 37 bin e okutucam telefona25000 limit var. Hepsiburada dan önerdiğiniz cihaz varmı. Altınlar da alışveriş kredi olmuyor. Razer Gold felan baktık oda olmuyor
Samsung a56 aldık verdik telefoncunun adına gönderdik bakalım her yerden batmışiz zaten25000 limit var. Hepsiburada dan önerdiğiniz cihaz varmı. Altınlar da alışveriş kredi olmuyor. Razer Gold felan baktık oda olmuyor
Kral kaça aldın kaça verdinSamsung a56 aldık verdik telefoncunun adına gönderdik bakalım her yerden batmışiz zaten
Telefoncu arkadaşim gönderdik İstanbul pazartesi gidecek bakacaz o gün fiyata tel gidince parayı alacaz. 3 taksit yapıldı air finans 24 dü cihaz 28 geldi. 14 15 alırsak yeter yapacak bişey yokKral kaça aldın kaça verdin
Benimde öyleydi. Aradan 1 hafta 10 gün sonra bugün başvurdum 7.500 çıktı 25 içinde görüntü görüşme aktardı öyle 25 oldudirekt red yiyorum icra yok aktif kk kullanıcısıyım
İcralık olanlara puanı düşük olanlara daha rahat çıkıyor zaten bende anlamadım mantıklarını ödemelerini istemiyorlar galibadirekt red yiyorum icra yok aktif kk kullanıcısıyım
GamespinRazer gold nerden satabilririm
Benim icra var cikmadiİcralık olanlara puanı düşük olanlara daha rahat çıkıyor zaten bende anlamadım mantıklarını ödemelerini istemiyorlar galiba
Benim de icra var 5k verdiBenim icra var cikmadi
Başvuru oluyor da limiti öğreniyorsun sadece üyelik için nfc şart bende kimliği yenileyip üye oldumNFC olmadan başvuru olmuyor mu kimliğin NFC si bozuk
Kral uygulama inince limit öğren der kimlik numarani giriyorsun limiti gösteriyor hoşuna giderse kayıt olup kullanırsınBu limit alan arkadaşlar üye olmadan önce sorguladiniz mi ? Yoksa uye oluncami limit veriyor