Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fair Finans Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hkmtgnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,357
9,952
113
Yooo ben 15 gün önce yapmisdim hala 2side duruyordu görüntülü görüşme yapınca 1i kayboldu önemli değil zaten ya.belki yarın bigun limiti artar diye yaptım bak birine 5k vermiş 3 gün sonra 45 k olmus
çoğunda kaybolmuş 2 günlük tanımlıyorlar diye biliyordum bendede kalan bakiye direk silindi

Leila

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,574
314
83
Yooo ben 15 gün önce yapmisdim hala 2side duruyordu görüntülü görüşme yapınca 1i kayboldu önemli değil zaten ya.belki yarın bigun limiti artar diye yaptım bak birine 5k vermiş 3 gün sonra 45 k olmus
Biri onaysiz biri onayli limitti ikiside ayni limit yani gorüşme yapmana gerek yokmuş zaten limitin eşitmiş

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,269
62,635
113
Biri onaysiz biri onayli limitti ikiside ayni limit yani gorüşme yapmana gerek yokmuş zaten limitin eşitmiş
Onuda dusundumde önemli değil ya.ben bunu alalı 15 gün oldu limit düşük diye kullanmadım sildim.konuda bı msj gördüm 5k limit 3 gün sonra 45 olmuş ondan geri yükledim onayladım hesabı arada bakarım limit artarsa kullanırım limit sıfır olursa yine silerim uygulamayi 😁😁

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,848
8,592
113
Fair finams gibi bir de kredim.com var ordan da limit alınabiliyor bilginiz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...