Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti fam4lifez | Kod Kazancı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
13
Kupon Oranı
6.00

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,740
1,182
113
Başlamak bitirmenin yarısıdır.. 30k'ya bişey kalmadı kardeşim.

jamalhamdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
455
255
63
Dostum sıkıntımı var sen neyi eleştiryon konu açtım beğenmiyorsan eleştirme yazma takip etme
Tek sıkıntı birinin üstüne vazife olmayan şeye karışması, konu sahibi cevap verebiliyorken burnunu sokup şirinlik yapması. Emin olabilirsin ki benim yazdığımı samimi bir arkadaşı yazsaydi gülücük atip destekler mesaj ile karşılık verirdi. Öyle bir delikanlı bu arkadaş

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,734
1,666
113
Tek sıkıntı birinin üstüne vazife olmayan şeye karışması, konu sahibi cevap verebiliyorken burnunu sokup şirinlik yapması. Emin olabilirsin ki benim yazdığımı samimi bir arkadaşı yazsaydi gülücük atip destekler mesaj ile karşılık verirdi. Öyle bir delikanlı bu arkadaş
Lan 13 lira için kim yalakalık yapacak amacımız arkadaşa bol şans kafadan kırık mısın

jamalhamdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
455
255
63
Lan 13 lira için kim yalakalık yapacak amacımız arkadaşa bol şans kafadan kırık mısın
Al işte burnunu koparmak isteyen biri daha. Mesele miktar değil ki, orda ben yanındayım havası veriyor aklınca. Samimi arkadaşı yazsa bana yazdığı şeyi yazamazdi. Sorunda bu işte, samimiyetsizlik

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
Sen ne anlatıyon be kardeş ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...