Teşekkür ederimbol şansssssss
Teşekkür ederimbol şansssssss
Düşün işte sana cevap vermeye bile tenezzül etmedimAdamın eli yok mu var bence ?
Teşekkür ederimbol şanslar reis
Yalakalığı bırak canımi sıkma, herşeye burnunu sokma o burnun kopar dikkat etAdamın eli benim hadi kardeş stresini başka konuda at
Anlıyorum seniYalakalığı bırak canını sıkma, herşeye burnunu sokma o burnun kopar dikkat et
Bol şans takip edebilirmiyim
Konudan defol dostumYalakalığı bırak canımi sıkma, herşeye burnunu sokma o burnun kopar dikkat et
Et izin verdim 😆Bol şans takip edebilirmiyim
Tabiki deBol şans takip edebilirmiyim
Kusuratla roll açarım belkiEt izin verdim 😆
Birbirinizi böyle pohpohlamaya devam edin aferin.Konudan defol dostum
Dostum sıkıntımı var sen neyi eleştiryon konu açtım beğenmiyorsan eleştirme yazma takip etmeBirbirinizi böyle pohpohlamaya devam edin aferin.
AahahhahahahahahhahahahhahahahahYalakalığı bırak canımi sıkma, herşeye burnunu sokma o burnun kopar dikkat et
Tek sıkıntı birinin üstüne vazife olmayan şeye karışması, konu sahibi cevap verebiliyorken burnunu sokup şirinlik yapması. Emin olabilirsin ki benim yazdığımı samimi bir arkadaşı yazsaydi gülücük atip destekler mesaj ile karşılık verirdi. Öyle bir delikanlı bu arkadaşDostum sıkıntımı var sen neyi eleştiryon konu açtım beğenmiyorsan eleştirme yazma takip etme
Lan 13 lira için kim yalakalık yapacak amacımız arkadaşa bol şans kafadan kırık mısınTek sıkıntı birinin üstüne vazife olmayan şeye karışması, konu sahibi cevap verebiliyorken burnunu sokup şirinlik yapması. Emin olabilirsin ki benim yazdığımı samimi bir arkadaşı yazsaydi gülücük atip destekler mesaj ile karşılık verirdi. Öyle bir delikanlı bu arkadaş
Al işte burnunu koparmak isteyen biri daha. Mesele miktar değil ki, orda ben yanındayım havası veriyor aklınca. Samimi arkadaşı yazsa bana yazdığı şeyi yazamazdi. Sorunda bu işte, samimiyetsizlikLan 13 lira için kim yalakalık yapacak amacımız arkadaşa bol şans kafadan kırık mısın
Sen ne anlatıyon be kardeş ,Tek sıkıntı birinin üstüne vazife olmayan şeye karışması, konu sahibi cevap verebiliyorken burnunu sokup şirinlik yapması. Emin olabilirsin ki benim yazdığımı samimi bir arkadaşı yazsaydi gülücük atip destekler mesaj ile karşılık verirdi. Öyle bir delikanlı bu arkadaş
Bişey anlatmıyorum, bu ayakları geç yemezler diyorum. Hadi işine bakSen ne anlatıyon be kardeş ,