- 8,811
- 6,183
- 113
Gelmezse yazık olur
Sen bence huzur bozarak ban yemek istiyorsun sen işine bakBişey anlatmıyorum, bu ayakları geç yemezler diyorum. Hadi işine bak
Kara Kara düşünüyorum 1 maça kaldı 😣Gelmezse yazık olur
Pohpohlayin birbirinizi devamSen bence huzur bozarak ban yemek istiyorsun sen işine bak
Küçük başlangıçlar büyük umutlar hocam kimseye aldırış etme çKara Kara düşünüyorum 1 maça kaldı 😣
Bozma şansın varsa bozKara Kara düşünüyorum 1 maça kaldı 😣
Maalesef yattıBozma şansın varsa boz
Tamam adamın 70₺ sinde gözüm var ondan şirinlik yapmaya çalışıyorum kral sensinBişey anlatmıyorum, bu ayakları geç yemezler diyorum. Hadi işine bak
Oğlum boş yapma karı gibi de davranma. Hareket yok bişey yok. Eleştiri kaldiramiyorsaniz oynamayın o zmn
Ulan iyi ki bir konuya el atalım el attığımız kuruyorYattım
Reis kupon yattı nefret kusabilirsinTamam adamın 70₺ sinde gözüm var ondan şirinlik yapmaya çalışıyorum kral sensin
35 35 bölüşücez reisim öyle olmazTamam adamın 70₺ sinde gözüm var ondan şirinlik yapmaya çalışıyorum kral sensin
Biraz ara vermek lazım 13 lira az para değil bu zamanda kanka yazık olduMaalesef yattı
Canın sağolsun JoJo atar birazdan kod yine risk alırızUlan iyi ki bir konuya el atalım el attığımız kuruyor
Jojo limit koymaz inşallahBiraz ara vermek lazım 13 lira az para değil bu zamanda kanka yazık oldu
Kanka zaten ciddi değilim onlarda değil makara dönüyor@fam4lifez sabahtan beri adamlar seninle dalga geçiyor ama sen anlamamakta ısrar edip bana taktın. Yok boz yok 35-35 paylasalim