- 18,766
- 12,939
- 113
Hadi bakalım buda gelsin o zaman yapistir
gecenin yasa düzenleyicileri biziz erhancığımgonul oyle ıster ama bu konuda cekılıs zorunlu o yuzden beklemede dıye degıstırsın shellacı etıketleyıp ancak oyle oluyo mıroglu yasalarını cıgneyemez
hocam yanlıs anlamayın bu forumda yeni oldugum için soruyorum atıyorum ben konu açtım roll yapıyorum takip edenlere yani içimden gelenlere veremezmiyim illa çekilişmi olacakgonul oyle ıster ama bu konuda cekılıs zorunlu o yuzden beklemede dıye degıstırsın shellacı etıketleyıp ancak oyle oluyo mıroglu yasalarını cıgneyemez
shellac geldı bı de onunla konus ıstersen 🤓gecenin yasa düzenleyicileri biziz erhancığımbize emanet her gece forum
normalde bu saatte burda olmazlardı ondan rahat konuştum saygılarshellac geldı bı de onunla konus ıstersen 🤓
rolling ve gelirse cekılıs baslıklı konu acarsan cekılıs zorunlu konu beklemede adın altında acılırsa ıstedıgıne ıstedıgını verebılırsınhocam yanlıs anlamayın bu forumda yeni oldugum için soruyorum atıyorum ben konu açtım roll yapıyorum takip edenlere yani içimden gelenlere veremezmiyim illa çekilişmi olacak
anladım hocam ilginçmiş gelirse çekiliş konu baslıgı mantıklıda rolling baslıgındada serbest olsaymıs iyimiş neyse kural varsa öğrenip uymak düşer bizederolling ve gelirse cekılıs baslıklı konu acarsan cekılıs zorunlu konu beklemede adın altında acılırsa ıstedıgıne ıstedıgını verebılırsın
Dallas iy 0.5 üst mü yoksa 🧐😄Kupon geliyor az oranın yükselmesini bekliyorum
Pompacı tüyoyu verdi vaziyet alın 😄Inter maima gol atar diyorum ve susuyorum![]()