Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Farukbey07 / Rollingci Tayfa Burada Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Adam daha son kuponu vurmadı.Bi vursunda sonra kendisi söyler nedir ne değildir 😄

BlackSea61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,068
403
83
gonul oyle ıster ama bu konuda cekılıs zorunlu o yuzden beklemede dıye degıstırsın shellacı etıketleyıp ancak oyle oluyo mıroglu yasalarını cıgneyemez
hocam yanlıs anlamayın bu forumda yeni oldugum için soruyorum atıyorum ben konu açtım roll yapıyorum takip edenlere yani içimden gelenlere veremezmiyim illa çekilişmi olacak

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,587
100,143
113
hocam yanlıs anlamayın bu forumda yeni oldugum için soruyorum atıyorum ben konu açtım roll yapıyorum takip edenlere yani içimden gelenlere veremezmiyim illa çekilişmi olacak
rolling ve gelirse cekılıs baslıklı konu acarsan cekılıs zorunlu konu beklemede adın altında acılırsa ıstedıgıne ıstedıgını verebılırsın

BlackSea61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,068
403
83
rolling ve gelirse cekılıs baslıklı konu acarsan cekılıs zorunlu konu beklemede adın altında acılırsa ıstedıgıne ıstedıgını verebılırsın
anladım hocam ilginçmiş gelirse çekiliş konu baslıgı mantıklıda rolling baslıgındada serbest olsaymıs iyimiş neyse kural varsa öğrenip uymak düşer bizede

Hamzaxaslan

Kendini Tanıtamamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,940
13,379
113
Reşs hadi aç bi şekilde bekliyoruz 😅😅

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,587
100,143
113
gecen gun seyı denedım bu cekılıslerde bana uzun sure cıkmadı sonra ayar oldum 1 ay katılmadım son 2 3 haftadır 10 cekılıse katıldım baktım yıne cıkmıyo benım adımı sevmıyor heralde bu cekılısyap usenmedım 34 kısılık lısteyı copy paste yaptım kendım cektım bakalım kacıncıda cıkcak dıye yemın olsun tam 30.da benım adım cıktı cekılısyapla ıletısıme gecmem lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...