Gönderici hesap patlarsa başım belaya girdi deseneGönderici hesabı patladı muhtemelen. Bundan çıkan sonuç hesaba erişimleri yok bizden çıktı vs diyecekler. Sen darla bunları şikayet falan açmak durumunda kalacağım falan de . Üstüne yatmasınlar
Gönderici hesap patlarsa başım belaya girdi deseneGönderici hesabı patladı muhtemelen. Bundan çıkan sonuç hesaba erişimleri yok bizden çıktı vs diyecekler. Sen darla bunları şikayet falan açmak durumunda kalacağım falan de . Üstüne yatmasınlar
Abi bir çok ihtimal var . 1.si Hesap patlama olayı, fazla para giriş çıkışı 2. Sıkıntı yalan söylüyorlar 3. Sü aracı firma . Havale her zaman sıkıntılı maalesefGönderici hesap patlarsa başım belaya girdi desene
FahdoGönderici hesap patlarsa başım belaya girdi desene
Anlamadım
Geçmiş olsun demek istedimAnlamadım
Kardeşim sen bilirsin bu durumda neolur gönderici bankayla iletişim sorunu bana yansırmıGeçmiş olsun demek istedim
Yatalak dedeni bile alıcaklar sorguya bekle senKardeşim sen bilirsin bu durumda neolur gönderici bankayla iletişim sorunu bana yansırmı
Kardeşim para senin hesabına geçmemiş sen sorun yasamazsin. %95 site bilinçli olarak oyalama yapiyor.Kardeşim sen bilirsin bu durumda neolur gönderici bankayla iletişim sorunu bana yansırmı
100k cezaKardeşim sen bilirsin bu durumda neolur gönderici bankayla iletişim sorunu bana yansırmı
Bikerede olumlu bişey de100k ceza
galiba su yüzden nazara geldinOlmaz 250
Yaptım kara23 e 500atacaktımgaliba su yüzden nazara geldin
o 250 yi 500 yapacaktın
100k ceza+ ifade + dava hayırlı olsun
@kadircan4747
Sktr lan puşt aileyi katma böyleYatalak dedeni bile alıcaklar sorguya bekle sen
😂👏galiba su yüzden nazara geldin
o 250 yi 500 yapacaktın
100k ceza+ ifade + dava hayırlı olsun
@kadircan4747
Hastrgaliba su yüzden nazara geldin