- 22,006
- 27,316
- 113
Bol şanslar ama konuyu neden 2 saat önce açma gereği hissettin2saat sonra roll açacağım 4000kasa 3adım yapacagım 1kişi 1000tl atacagım şuan işim var herkese kolay gelsin bol şanslar
Bol şanslar ama konuyu neden 2 saat önce açma gereği hissettin2saat sonra roll açacağım 4000kasa 3adım yapacagım 1kişi 1000tl atacagım şuan işim var herkese kolay gelsin bol şanslar
Heyecan aksiyon etkileşim lazımBol şanslar ama konuyu neden 2 saat önce açma gereği hissettin
Aceleci bi insanım belki o yüzden bilmiyorumBol şanslar ama konuyu neden 2 saat önce açma gereği hissettin
Sal gelsin 😀Aceleci bi insanım belki o yüzden bilmiyorum
Bende diyom Reşat abi bugün birilerine laf sayması çok şükür rahat yatacam bugün puhahaBol şanslar ama konuyu neden 2 saat önce açma gereği hissettin
Yok ya bişey demedim sadece merak ettimBende diyom Reşat abi bugün birilerine laf sayması çok şükür rahat yatacam bugün puhaha
Bekliyoruz bugün formda herkes sifir37 dakikamız var
İnter😶Bekliyoruz bugün formda herkes sifir
Batırdı demi seniİnter😶
Venezia😏
İki ayrı kupon ikiside tekten City yener herhaldeBatırdı demi seni
He abi şu parayı bulsa bizide gör artık bir 5 k yapak sonra Ahmet bir aya bura 50 k kazandım diye gelir ozellerdenİki ayrı kupon ikiside tekten City yener herhalde
Özlemi oynadinİki ayrı kupon ikiside tekten City yener herhalde
Hayalimiz çokta çamura batıyoruzHe abi şu parayı bulsa bizide gör artık bir 5 k yapak sonra Ahmet bir aya bura 50 k kazandım diye gelir ozellerden
Yok JokerÖzlemi oynadin
Tamam City yenerse sana dm atarım puhahahYok Joker
İnter sinir bozdu yaTamam City yenerse sana dm atarım puhahah