Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling fatih1983 / Kasa 500 Hedef 3K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,796
5,027
113
Kardeş sen şakamısın bi iyilik yapıp insanin başına kalkılmazki ayıptır anlarmısın böyle şeylerden ne demek yamyammıyım ben
Estağfurullah iyilik kakmak falan niyetim değil sadece kuponu görmek istedim dost pls başka birşey demiyorum

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Ya doghaünmısın ne aç insansın beni yalancı durumuna sokman sana ne kazandırdı ben büyük düşünen biriyim senin gibi küçük düşünen bi insan görmedim

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,842
31,592
113
Ya doghaünmısın ne aç insansın beni yalancı durumuna sokman sana ne kazandırdı ben büyük düşünen biriyim senin gibi küçük düşünen bi insan görmedim
Abi millete sataşma 1,5 k ulaşıyorsun kısmet oluyor ise vur 2 adım daha çek 4,5 5 k paranı bak mamana icap etmez gerek yok

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
d

Hadi bakalım tekrar bol şans
Kardeş başka konuda yine küçük düşürücü laf etmişsin bak beni senin seviyene indirme ben sabahtan akşama sizin gibi burda degilim etiket şu bu emin ol Zekanda sıkıntı var bidaha karşıma çıkma

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Abi millete sataşma 1,5 k ulaşıyorsun kısmet oluyor ise vur 2 adım daha çek 4,5 5 k paranı bak mamana icap etmez gerek yok
Kardeş sanki dagıtımı kendi yapmış roll aç diyor rollerin göster diyor kuponun at diyor ilkkez ödül aldım eşrefi sevdiğim için 500tl için bu arkadaş beni yalancı nerdeyse dolandırıcı etti

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,796
5,027
113
Ah fatihcim küçük fare 🤣 sen sinir mi oldun sen mülayim bi tavrın vardı roll açtın diye erkek kesilmene gerek yok geldim bol şans diledim adam ol, az

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,796
5,027
113
Kardeş sanki dagıtımı kendi yapmış roll aç diyor rollerin göster diyor kuponun at diyor ilkkez ödül aldım eşrefi sevdiğim için 500tl için bu arkadaş beni yalancı nerdeyse dolandırıcı etti
Ahmet diye biri var forumda yalandan maçları paylaşmıştı yalann yok sende de o potansiyeli gördüm oynamadığı maçlara sana laf yetiştiremem işine bak maçlarını takip et gelipte başka rollde senin, hakkında yazdıklarımı da okumak, istersen gel buyur tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...