- 16,796
- 5,027
- 113
Tamam tabi ama kupon paylaştığını görmek istiyorum gelicem senin rolleTamam kanka sende gitme adamın üstüne daha konuyu dagitmayalim bol sans fatih
Tamam tabi ama kupon paylaştığını görmek istiyorum gelicem senin rolleTamam kanka sende gitme adamın üstüne daha konuyu dagitmayalim bol sans fatih
Ulan boşbeleş beni eski Fatih yapıp sinirlerimi zıplatma atayım görDağıtım yaptığını görmedim duymadım roll, açtığını da yaptıysa de bu bilgilerle etiket falan helal olsun 😇
Estağfurullah iyilik kakmak falan niyetim değil sadece kuponu görmek istedim dost pls başka birşey demiyorumKardeş sen şakamısın bi iyilik yapıp insanin başına kalkılmazki ayıptır anlarmısın böyle şeylerden ne demek yamyammıyım ben
At tamam bol şansUlan boşbeleş beni eski Fatih yapıp sinirlerimi zıplatma atayım gör
Ben dagıttımmı 2500/2500dagıtırım
Tamam kuponunu paylaşır mısın rica etsem
Bravo kupon plsBen dagıttımmı 2500/2500dagıtırım
Hadi bakalım tekrar bol şans
Bol şanslarKasa 500 hedef 3000 Liverpool 7.5korner üst ulm basketbol 159.5üst
Abi millete sataşma 1,5 k ulaşıyorsun kısmet oluyor ise vur 2 adım daha çek 4,5 5 k paranı bak mamana icap etmez gerek yokYa doghaünmısın ne aç insansın beni yalancı durumuna sokman sana ne kazandırdı ben büyük düşünen biriyim senin gibi küçük düşünen bi insan görmedim
Kardeş başka konuda yine küçük düşürücü laf etmişsin bak beni senin seviyene indirme ben sabahtan akşama sizin gibi burda degilim etiket şu bu emin ol Zekanda sıkıntı var bidaha karşıma çıkmad
Hadi bakalım tekrar bol şans
Kardeş sanki dagıtımı kendi yapmış roll aç diyor rollerin göster diyor kuponun at diyor ilkkez ödül aldım eşrefi sevdiğim için 500tl için bu arkadaş beni yalancı nerdeyse dolandırıcı ettiAbi millete sataşma 1,5 k ulaşıyorsun kısmet oluyor ise vur 2 adım daha çek 4,5 5 k paranı bak mamana icap etmez gerek yok
Ah fatihcim küçük fare 🤣 sen sinir mi oldun sen mülayim bi tavrın vardı roll açtın diye erkek kesilmene gerek yok geldim bol şans diledim adam ol, azYa doghaünmısın ne aç insansın beni yalancı durumuna sokman sana ne kazandırdı ben büyük düşünen biriyim senin gibi küçük düşünen bi insan görmedim
Boşver gerek yok bahse odaklan abi.Kardeş sanki dagıtımı kendi yapmış roll aç diyor rollerin göster diyor kuponun at diyor ilkkez ödül aldım eşrefi sevdiğim için 500tl için bu arkadaş beni yalancı nerdeyse dolandırıcı etti
Ahmet diye biri var forumda yalandan maçları paylaşmıştı yalann yok sende de o potansiyeli gördüm oynamadığı maçlara sana laf yetiştiremem işine bak maçlarını takip et gelipte başka rollde senin, hakkında yazdıklarımı da okumak, istersen gel buyur tabiKardeş sanki dagıtımı kendi yapmış roll aç diyor rollerin göster diyor kuponun at diyor ilkkez ödül aldım eşrefi sevdiğim için 500tl için bu arkadaş beni yalancı nerdeyse dolandırıcı etti
Olum sen ne ayaksın la açmısın mamanmı bitti yeminederim senin gibi birini görmedim çok degişik bi tipsinAh fatihcim küçük fare 🤣 sen sinir mi oldun sen mülayim bi tavrın vardı roll açtın diye erkek kesilmene gerek yok geldim bol şans diledim adam ol, az