- 16,796
- 5,027
- 113
🤣 evet ama fatih e özel o fatih kayıp bonusun bende 😜 sen naptın deli gibi kazanıyodunBende atarım iban az önce istemiştin gibi geldi ajsjdkd😂😂😂
🤣 evet ama fatih e özel o fatih kayıp bonusun bende 😜 sen naptın deli gibi kazanıyodunBende atarım iban az önce istemiştin gibi geldi ajsjdkd😂😂😂
Kardeş 3000yapayım 500sana atacagımBende atarım iban az önce istemiştin gibi geldi ajsjdkd😂😂😂
Battık bu aralar var ama yok sessiz zenginim 😂😂🤣 evet ama fatih e özel o fatih kayıp bonusun bende 😜 sen naptın deli gibi kazanıyodun
Ben istemiyorum abi estağfrullah şansın daim olsunKardeş 3000yapayım 500sana atacagım
Dost sana bol şans sonra devam edicek mısın bakalımKardeş 3000yapayım 500sana atacagım
Yok la biz tümden bitirdik kavga falan yok 😇Kavga etmeden la millet sürekli birbirine girio konularda
Altınları bozma kanka yaza kadar sabretBattık bu aralar var ama yok sessiz zenginim 😂😂
Şey gibi mi rolling tskip ediyim züürt sansınlar dm den para istemesinler bunu yapmışlığım olmuştu 🤣 sende mi?Battık bu aralar var ama yok sessiz zenginim 😂😂
Valide vermiyor ki aksddkdkdAltınları bozma kanka yaza kadar sabret
En guzeliValide vermiyor ki aksddkdkd
Kardeşim ödeil ama ben gerçekten teknoloji cahiliyim inkar edemem ama ben köyden kente göç etmiş biri degilim hergün muhatap oldugum kişiler işyeri icabı kimsenin kapısını çlp konuşamayacagı kişiler tekrar ediyorum ben etiketmiş omuş bumuş anlamam burda akşama kadar kalsam çözerim amaCansın dost aynı şekilde önyargım için bende özür dilerim bazen özür erdemliliktir alçaklık değil adamsın 😇
Doğrudur abim cidden yardımcı olurum ve herkes yardımcı olur forumda sorun yok benimde bilmediğim bir çok şey vardır eminim senin bildiğin konularda muhakkakKardeşim ödeil ama ben gerçekten teknoloji cahiliyim inkar edemem ama ben köyden kente göç etmiş biri degilim hergün muhatap oldugum kişiler işyeri icabı kimsenin kapısını çlp konuşamayacagı kişiler tekrar ediyorum ben etiketmiş omuş bumuş anlamam burda akşama kadar kalsam çözerim ama
Bak cümlenin sonunda yine karşı tarafa inanmama kelimesi var neyse edecem edecemDost sana bol şans sonra devam edicek mısın bakalım
Abi @ bu işareti koyduktan sonra ismini yaz birine seslenmek istiyorsan ona bildirim gidiyor dana mesaj geldi gibi düşün bu önemli kullanacsğın bir şey sıkçaKardeşim ödeil ama ben gerçekten teknoloji cahiliyim inkar edemem ama ben köyden kente göç etmiş biri degilim hergün muhatap oldugum kişiler işyeri icabı kimsenin kapısını çlp konuşamayacagı kişiler tekrar ediyorum ben etiketmiş omuş bumuş anlamam burda akşama kadar kalsam çözerim ama
Yok ya yanlış anlaşıldım şey anlamında dedim fearjr a atayım ödül uyuycam dedin gibi düşündüm kral artık inanmama yok ciddiyim 😇Bak cümlenin sonunda yine karşı tarafa inanmama kelimesi var neyse edecem edecem
Bol şanslar tekrardan bol kornerli maçlarSon kupon darmştad 8,5korner üst juve 8.5korner üst
83 nicke bakar mısın 😂😂 ben 34 üm abi diyorum kardeşim düşün 😂😂Hadi bakalım takibe geldim o zaman yaş kaçtı bu arada?