Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling fatih1983 / Kasa 500 Hedef 3K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,595
11,871
113
Kavga etmeden la millet sürekli birbirine girio konularda

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Cansın dost aynı şekilde önyargım için bende özür dilerim bazen özür erdemliliktir alçaklık değil adamsın 😇
Kardeşim ödeil ama ben gerçekten teknoloji cahiliyim inkar edemem ama ben köyden kente göç etmiş biri degilim hergün muhatap oldugum kişiler işyeri icabı kimsenin kapısını çlp konuşamayacagı kişiler tekrar ediyorum ben etiketmiş omuş bumuş anlamam burda akşama kadar kalsam çözerim ama

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,796
5,027
113
Kardeşim ödeil ama ben gerçekten teknoloji cahiliyim inkar edemem ama ben köyden kente göç etmiş biri degilim hergün muhatap oldugum kişiler işyeri icabı kimsenin kapısını çlp konuşamayacagı kişiler tekrar ediyorum ben etiketmiş omuş bumuş anlamam burda akşama kadar kalsam çözerim ama
Doğrudur abim cidden yardımcı olurum ve herkes yardımcı olur forumda sorun yok benimde bilmediğim bir çok şey vardır eminim senin bildiğin konularda muhakkak

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,796
5,027
113
Abi @ bu işareti koyduktan sonra ismini yaz birine seslenmek istiyorsan ona bildirim gidiyor dana mesaj geldi gibi düşün bu önemli kullanacsğın bir şey sıkça

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,796
5,027
113
Hadi bakalım takibe geldim o zaman yaş kaçtı bu arada?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...