- 6,826
- 5,417
- 113
Verelim hemen bankomuzuÇekim beklerken bir kahve yapalım başlayacak maçlara analiz yapalım 2:30-3 maçlarına bakın güzel tahminler olursa Freebete değerlendirelim dostlar
Verelim hemen bankomuzuÇekim beklerken bir kahve yapalım başlayacak maçlara analiz yapalım 2:30-3 maçlarına bakın güzel tahminler olursa Freebete değerlendirelim dostlar
yasamak icin kotuluge devam🤣😃Abi sen 100 e kadar yaşarsın bu kadar kötülükle Allah sevmedi kulunu almazmış yanına 😂😂
1650 yi 2 yapamadık bizden olmaz abiVerelim hemen bankomuzu
Ne kadar paramız var ona göre uyumayacamÇekim beklerken bir kahve yapalım başlayacak maçlara analiz yapalım 2:30-3 maçlarına bakın güzel tahminler olursa Freebete değerlendirelim dostlar
yuhhhh1650 yi 2 yapamadık bizden olmaz abi
9.999 u 10 yapamadığımi bilirim 🤫🤫1650 yi 2 yapamadık bizden olmaz abi
1900 çektim misliye atıcam sen neden 12k çekmeyip batırdın norada ilginç puştlar freebet vermediNe kadar paramız var ona göre uyumayacam
O yapamadı ben değil o seçti maçlarıyuhhhh
o parmak kime ole🤣Ekli dosyayı görüntüle 956824Şu elle roll yapıyoruz dostlar kazanmamamız mümkün mü ♥😅😅😅
Sana demiştim bir gün o eli kırarlar herkese pandik atma diye baak gördün mü 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 956824Şu elle roll yapıyoruz dostlar kazanmamamız mümkün mü ♥😅😅😅
O gün uyumasan o kasa 5 kydı gündüz maçları hep sakat abi9.999 u 10 yapamadığımi bilirim 🤫🤫
Duygu sömürüsü işini bırakıp işimize odaklanalımEkli dosyayı görüntüle 956824Şu elle roll yapıyoruz dostlar kazanmamamız mümkün mü ♥😅😅😅
Bileğimi kırdın geçmiş olsun 3 ay önce atlattım Allah şifa versin agacımEkli dosyayı görüntüle 956824Şu elle roll yapıyoruz dostlar kazanmamamız mümkün mü ♥😅😅😅
Kendim kestim ve kırdım açık hali iğrenç atarsam kusarsınız ajsjdkfSana demiştim bir gün o eli kırarlar herkese pandik atma diye baak gördün mü 😂😂
TV de ne izliom biliyon muO yapamadı ben değil o seçti maçları
Sana geçmiş olsun abi ona birşey olmaz 😂Bileğimi kırdın geçmiş olsun 3 ay önce atlattım Allah şifa versin agacım
Yok dostum boksör kırığı alttan üstte de kesik var yukmruktaBileğimi kırdın geçmiş olsun 3 ay önce atlattım Allah şifa versin agacım
Yvşak ahsjjfkSana geçmiş olsun abi ona birşey olmaz 😂
Biliyorum bu saatte ne izlenir insan belgeseli 🤫TV de ne izliom biliyon mu