- 41,236
- 32,013
- 113
Attılar da o riske girilmez bu site de ben oynasam 38,5 üst alırdım Dep 22,5 üst yine almazdımİyi sayı ve fark atıyor
Attılar da o riske girilmez bu site de ben oynasam 38,5 üst alırdım Dep 22,5 üst yine almazdımİyi sayı ve fark atıyor
Vay hoşbulduk taylanımHoş geldin
Bizde anlamıyoruz zaten Sadece gülüyoruzanlamaya calisiyorum ama anlamiyorum
AnladımAttılar da o riske girilmez bu site de ben oynasam 38,5 üst alırdım Dep 22,5 üst yine almazdım
H.b dost nasıl gidiyor@Yapabilirim hoşgeldin agacım hayırlı geceler
siz,manyakmisiniz koca adamlarsiniz😂😂Bizde anlamıyoruz zaten Sadece gülüyoruz
Bugün Allah için ne yaptın onu anlat malum yaşın şeye erdi abi ahirete ne gibi yatırımlar yapıyorsun 😂😂anlamaya calisiyorum ama anlamiyorum
Çok Şükür bir şekilde nefes alıp gidiyoruz Allah bundan kötü etmesin senin keyifler nasılH.b dost nasıl gidiyor
yemek yedim kahve ictimBugün Allah için ne yaptın onu anlat malum yaşın şeye erdi abi ahirete ne gibi yatırımlar yapıyorsun 😂😂
Hoş geldin dostumH.b dost nasıl gidiyor
Allah belamızı verdi şimdi ne kahvesi ne çayı biterÇekim beklerken bir kahve yapalım başlayacak maçlara analiz yapalım 2:30-3 maçlarına bakın güzel tahminler olursa Freebete değerlendirelim dostlar
Daha 50 ye yeni gircez koca adamlar dedin kocattin bizisiz,manyakmisiniz koca adamlarsiniz😂😂
Oda bi ibadet abi biz onuda yapamadık ( tüp bitti )yemek yedim kahve ictim
varmi o kadar abiDaha 50 ye yeni gircez koca adamlar dedin kocattin bizi
dogalgaz var 2 ayfir fatura odemioz kacak kullanim😂Oda bi ibadet abi biz onuda yapamadık ( tüp bitti )
Erken geldik dünyaya ah genç olacaktım şimdivarmi o kadar abi
Kardeşim sana bol şans ben kaçar inşallah hedefe ulaşır diger arkadaşlara destek çıkarsın bizim birbirimize ödül nasip olmayacak ama eninde sonunda seni görecegim hayırlı geceler herkeseÇekim beklerken bir kahve yapalım başlayacak maçlara analiz yapalım 2:30-3 maçlarına bakın güzel tahminler olursa Freebete değerlendirelim dostlar
Abi sen 100 e kadar yaşarsın bu kadar kötülükle Allah sevmedi kulunu almazmış yanına 😂😂dogalgaz var 2 ayfir fatura odemioz kacak kullanim😂