- 12,552
- 4,837
- 113
hosgeldın bonusu aldı 2 gun once sorun yasadi biraz ondanNiye ikasbet kanka sponsor mu oldular sana![]()
hosgeldın bonusu aldı 2 gun once sorun yasadi biraz ondanNiye ikasbet kanka sponsor mu oldular sana![]()
170yı ne yapacagını dusunuyordurEvet sen nerdesin amq vp bakmıyorsun 2 gündür öldün sanıyorum ben seni hahhha
Frankfurt macı var şimdi başladı ilk yarı 1.5 üst olurEvet sen nerdesin amq ve bakmıyorsun 2 gündür öldün sanıyorum ben seni hahhha
Kupon sonuçlanmadı sanırım maç bitince sonuçlanacak beklemedeyizFrankfurt macı var şimdi başladı ilk yarı 1.5 üst olur
Valla aktif değildim çalışıyorum kanka işyerinde telefon güvenlikte dolapta kalıyor kusura bakma bi kaç kişi daha sitem etmişEvet sen nerdesin amq vp bakmıyorsun 2 gündür öldün sanıyorum ben seni hahhha
Cok gol olur o macta gelince bi bakKupon sonuçlanmadı sanırım maç bitince sonuçlanacak beklemedeyiz
170 mi hsgsgs170yı ne yapacagını dusunuyordur![]()
oncekını demıyom la en sonuncusu 170 degılmıydı170 mi hsgsgs![]()
Bu zamana kadar ben hiç sana sitem ettim mi ne alaka anlayamadım neyse 😅Valla aktif değildim çalışıyorum kanka işyerinde telefon güvenlikte dolapta kalıyor kusura bakma bi kaç kişi daha sitem etmiş
Yok sen değil başka yazıp görmediklerimden bahsettim Allah için etmedin eyvallahBu zamana kadar ben hiç sana sitem ettim mi ne alaka anlayamadım neyse 😅
Toplam 170x3 gibi kankaoncekını demıyom la en sonuncusu 170 degılmıydı
he daha iyi slotta tekrar ezmede napıyorsan yap vallaToplam 170x3 gibi kanka
Yok kanka 0 a bağladım kendimi gerisi hallolur daha iyisi sizlerehe daha iyi slotta tekrar ezmede napıyorsan yap valla
bol şansEkli dosyayı görüntüle 821744
@İkasbet Destek dost ne zaman kazanacak kupon adamlar 2. Maça çıkınca mı ? 😅
Kankam bol şans@İkasbet Destek 10x çevrim max 5 k çekim deneyelim 5 k çekersem ikasbete atmak şartı ile 4x500 tl dağıtım 3k da bize kalır bol şans.