Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling fearjr1992- Kasa 2220 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mhakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,503
2,776
113
3 verdi,. Atis geliyor simdi

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
Ulan karının derken , alemden demek istemiş sana veya 1. Derece yakınına değil
Valla gardaş kafam kazan gibi bugün yanlış okumuşum @feajrr1992 sende hakkını helal et gardaş @bloodnexus sen sıkıntılısın ama seni kimse sevmiyor hayatta belli orda burda bana salça oluyorsun gelip adamın rolunde oynamayı bilmiyor diyorsun bol şans yazmak çok mu zor utanmaz bana birde laf ediyorsun

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,268
664
113
Valla gardaş kafam kazan gibi bugün yanlış okumuşum @feajrr1992 sende hakkını helal et gardaş @bloodnexus sen sıkıntılısın ama seni kimse sevmiyor hayatta belli orda burda bana salça oluyorsun gelip adamın rolunde oynamayı bilmiyor diyorsun bol şans yazmak çok mu zor utanmaz bana birde laf ediyorsun
Sana öyle bir ayar oldum ki geçen konuda da dangalak gibi yazdın geçtin buraya geldin gene yazdın geçtin çık forumdan kuzen bi uyu kendine gel sen methi bugünlük bırak

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,395
10,690
113
Olum bu adam bence kalbi harbi temiz saf temiz bir arkadaş.Yazılan cümleyi anlamamış olabilir okuduğu gibi anlamıştır ona rağmen kendi karısı gibi algılayıp yinede kötü bir kelam etmemiş yakışı kalır mı demiş.Üzerine gitmeyin adamın kötü niyeti yok belli.Herkes birden sallamış çocuk yanlış bir kelime kullanmamış.Herkese bol şanslar çarşınız pazar olsun

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
Sana öyle bir ayar oldum ki geçen konuda da dangalak gibi yazdın geçtin buraya geldin gene yazdın geçtin çık forumdan kuzen bi uyu kendine gel sen methi bugünlük bırak
Gardaş ben seni bildirdim met falan diyip iftira atıyorsun 15 saat işten çalıştım geldim yorgunluktan şurda 30 dakika bakayım dedim yanlış okudum adamlardan helallik aldım metci falan diyip kendini komik mi zannediyorsun hayır zavallının tekisin sen

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,268
664
113
Gardaş ben seni bildirdim met falan diyip iftira atıyorsun 15 saat işten çalıştım geldim yorgunluktan şurda 30 dakika bakayım dedim yanlış okudum adamlardan helallik aldım metci falan diyip kendini komik mi zannediyorsun hayır zavallının tekisin sen
Uslubu bozmuyoruz öyle değilsen helal et hakkını haklısın kardeşim sensin

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,825
12,811
113
dayı gerek yok boşver bişi kanıtlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...