- 1,268
- 664
- 113
Hopanın dağına çıkarmak lazımSende ki aklı kuşa tak çakılır yere, burası sana göre değil ppnden belli
Hopanın dağına çıkarmak lazımSende ki aklı kuşa tak çakılır yere, burası sana göre değil ppnden belli
Won3 verdi
bunu soktukkWinnnn
Valla gardaş kafam kazan gibi bugün yanlış okumuşum @feajrr1992 sende hakkını helal et gardaş @bloodnexus sen sıkıntılısın ama seni kimse sevmiyor hayatta belli orda burda bana salça oluyorsun gelip adamın rolunde oynamayı bilmiyor diyorsun bol şans yazmak çok mu zor utanmaz bana birde laf ediyorsunUlan karının derken , alemden demek istemiş sana veya 1. Derece yakınına değil
TebriklerWinnnn
Sana öyle bir ayar oldum ki geçen konuda da dangalak gibi yazdın geçtin buraya geldin gene yazdın geçtin çık forumdan kuzen bi uyu kendine gel sen methi bugünlük bırakValla gardaş kafam kazan gibi bugün yanlış okumuşum @feajrr1992 sende hakkını helal et gardaş @bloodnexus sen sıkıntılısın ama seni kimse sevmiyor hayatta belli orda burda bana salça oluyorsun gelip adamın rolunde oynamayı bilmiyor diyorsun bol şans yazmak çok mu zor utanmaz bana birde laf ediyorsun
Olum bu adam bence kalbi harbi temiz saf temiz bir arkadaş.Yazılan cümleyi anlamamış olabilir okuduğu gibi anlamıştır ona rağmen kendi karısı gibi algılayıp yinede kötü bir kelam etmemiş yakışı kalır mı demiş.Üzerine gitmeyin adamın kötü niyeti yok belli.Herkes birden sallamış çocuk yanlış bir kelime kullanmamış.Herkese bol şanslar çarşınız pazar olsunValla gardaş kafam kazan gibi bugün yanlış okumuşum @feajrr1992 sende hakkını helal et gardaş @bloodnexus sen sıkıntılısın ama seni kimse sevmiyor hayatta belli orda burda bana salça oluyorsun gelip adamın rolunde oynamayı bilmiyor diyorsun bol şans yazmak çok mu zor utanmaz bana birde laf ediyorsun
vllaa öyleHer konu kaos her konu foruma ne olmus la böyle
Gardaş ben seni bildirdim met falan diyip iftira atıyorsun 15 saat işten çalıştım geldim yorgunluktan şurda 30 dakika bakayım dedim yanlış okudum adamlardan helallik aldım metci falan diyip kendini komik mi zannediyorsun hayır zavallının tekisin senSana öyle bir ayar oldum ki geçen konuda da dangalak gibi yazdın geçtin buraya geldin gene yazdın geçtin çık forumdan kuzen bi uyu kendine gel sen methi bugünlük bırak
Uslubu bozmuyoruz öyle değilsen helal et hakkını haklısın kardeşim sensinGardaş ben seni bildirdim met falan diyip iftira atıyorsun 15 saat işten çalıştım geldim yorgunluktan şurda 30 dakika bakayım dedim yanlış okudum adamlardan helallik aldım metci falan diyip kendini komik mi zannediyorsun hayır zavallının tekisin sen
dayı gerek yok boşver bişi kanıtlamaGardaş ben seni bildirdim met falan diyip iftira atıyorsun 15 saat işten çalıştım geldim yorgunluktan şurda 30 dakika bakayım dedim yanlış okudum adamlardan helallik aldım metci falan diyip kendini komik mi zannediyorsun hayır zavallının tekisin sen