- 26,798
- 12,786
- 113
Gardaş teşekkür ederim 15 saatlik mesaiden geldim az bakayım çıkayım diye geldim yanlış okudum helallik aldım ama bu blood denilen arkadaş metci falan diyor sana dese zoruna gitmez mi tanımadan etmeden komik değil alkolik falan dese neyseOlum bu adam bence kalbi harbi temiz saf temiz bir arkadaş.Yazılan cümleyi anlamamış olabilir okuduğu gibi anlamıştır ona rağmen kendi karısı gibi algılayıp yinede kötü bir kelam etmemiş yakışı kalır mı demiş.Üzerine gitmeyin adamın kötü niyeti yok belli.Herkes birden sallamış çocuk yanlış bir kelime kullanmamış.Herkese bol şanslar çarşınız pazar olsun
17 diye duzeltikdi18 4.30
Gene sıkıntı bi kuponla karşınızdayız bol şanslar bol şanslar bol şanslar
Ben senden yanayım dost Allah kolaylık versin gecen güzel olsun kalbi temiz insansın belli inşallah güzel şeyler seni bulur dostGardaş teşekkür ederim 15 saatlik mesaiden geldim az bakayım çıkayım diye geldim yanlış okudum helallik aldım ama bu blood denilen arkadaş metci falan diyor sana dese zoruna gitmez mi tanımadan etmeden komik değil alkolik falan dese neyse
Ilk per cok cikmis bunlarin barem zaten 33 34 şikeyle alt olur ama bir ihtimal 2. Yari altta yapabilirlerAldık faul oldu 2/2 attı lanet olsun
Kardeşim sen önce ki konuda saçmaladın burda da aynısını yaptın ben azaltmanı tavsiye ederimGardaş teşekkür ederim 15 saatlik mesaiden geldim az bakayım çıkayım diye geldim yanlış okudum helallik aldım ama bu blood denilen arkadaş metci falan diyor sana dese zoruna gitmez mi tanımadan etmeden komik değil alkolik falan dese neyse
Ecmain..Ben senden yanayım dost Allah kolaylık versin gecen güzel olsun kalbi temiz insansın belli inşallah güzel şeyler seni bulur dost