Geldi5 sayı gelir dedik erken mi yazdık la
Geldi5 sayı gelir dedik erken mi yazdık la
Nihayet kıl payı

dostum yazmış görmedin mi seçmiş verecek olan kişileri@fearjr1992 ben anlamadım dağıtım kişileri seçildi mi bir cevap atsan
Tamam da takip edene mi verdi baştan takip ettimdostum yazmış görmedin mi seçmiş verecek olan kişileri
Valla bende gormedim ama saglik olsun bisi kaazanmasamda takip ettigime degdi aq heycanliydi bayadostum yazmış görmedin mi seçmiş verecek olan kişileri
istediğine verebilir dostum takip önemli değilTamam da takip edene mi verdi baştan takip ettim
Fearjr korkunun oğlu demek zaten endişe dehşet ve korkuyla roll takip ediyozValla bende gormedim ama saglik olsun bisi kaazanmasamda takip ettigime degdi aq heycanliydi baya
Ne vereyim abimeHallederik
Para gelsin bende açarımBaska roll var mi takip edelim hemde odul kazanma sansimiz olsun
Dostum paranın kaynağı kanuniye ödül yok dedi benim seninle alıp vermediğim yok@fearjr1992 kardeşim tekrar yazıyorum baştan beri takip ediyorum en çok ben takip ettim akıp görebilirsin ve çok ihtiyacım var
dm baksana biDostum paranın kaynağı kanuniye ödül yok dedi benim seninle alıp vermediğim yok
Bende ettim seni secde ben böyle yapmazdım gözümden düştün kral@fearjr1992 ezel sonlarda geldi burda girsem takip edebilir miyim dedi ona vermişsin bana yok .oldu mu bu şimdi .sor ezele o bile söyler