Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992- Kasa 2500+2500 Hedef 15-20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kanuni1453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,882
506
113
Dostum paranın kaynağı kanuniye ödül yok dedi benim seninle alıp vermediğim yok
ne yapmışım ben Allah aşkına böyle olur mu takip etmisim ve en çok ben takip ettim paranın kaynağı ile alakası yok takip için açtınız rolü ve takip ettim . Kardeşim rica ederim bir miktarda bana atın gerçekten çok lazım ona göre de takip etttim

kanuni1453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,882
506
113
@fearjr1992 sonda gelen adama verdiniz bana vermediniz yani hakkım helal değil . böyle dağıtım olmaz

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,395
10,690
113
ne yapmışım ben Allah aşkına böyle olur mu takip etmisim ve en çok ben takip ettim paranın kaynağı ile alakası yok takip için açtınız rolü ve takip ettim . Kardeşim rica ederim bir miktarda bana atın gerçekten çok lazım ona göre de takip etttim
Ben senin içtenliğine inandım dost siktir et nasibinde varsa fizandan gelir seni bulur paranın kaynağı kızılbaşmış sen 2 güne beni yokla ben sana destek vereyim inşallah

kanuni1453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,882
506
113
@fearjr1992 kardeşim sen neden cevap vermiyor sun yani birşey yazıyorum demi sonda gelenw verdin burda bir emek harcadım ben bayada en fazla ben takip ettim ya zoruma gitti cok

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,061
28,279
113
yalnız şaka bir yana sabah 2 oglen 2 aksam 2 roll takıp etsen 3ü kazansa 3 ü kaybetse 500erden 1500 cepte aylık 45 bin tl yapar biz niye roll takip etmiyoruz ki güzel meslek

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,973
9,073
113
Ağzımı bozma bı daha hakkımda yorum yapma yapiyorsanda DM gel oradan yap yorum burda milleti rahatsız etme
bozsana lan ağzını beleşçi hadi boz senin gibisi insan bile değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...