- 4,554
- 819
- 113
Isimler nerede yaziyor benim ismim var miBurada ismi olmayanlar neden IBAN atıyor arkadaşlar komik olduğunu dusunuyorsaniz hiç komik degilsiniz
Isimler nerede yaziyor benim ismim var miBurada ismi olmayanlar neden IBAN atıyor arkadaşlar komik olduğunu dusunuyorsaniz hiç komik degilsiniz
Zararın neresinden dönsen kardir makina ilk yevmiyeni aldın bak😂yalnız şaka bir yana sabah 2 oglen 2 aksam 2 roll takıp etsen 3ü kazansa 3 ü kaybetse 500erden 1500 cepte aylık 45 bin tl yapar biz niye roll takip etmiyoruz ki güzel meslek
Tmm senin seviyene düşmeyecem yaz yazabildigin kadarbozsana lan ağzını beleşçi hadi boz senin gibisi insan bile değil.
doğru düşemezsin çünkü sen seviye kalitesi olmayan bir beleşçisin korkuyorsun ekmek kapım kapanır diyeTmm senin seviyene düşmeyecem yaz yazabildigin kadar
Yaş kaçdoğru düşemezsin çünkü sen seviye kalitesi olmayan bir beleşçisin korkuyorsun ekmek kapım kapanır diye![]()
yine ezel yine bir tartışmaTmm senin seviyene düşmeyecem yaz yazabildigin kadar
Cidden 18 var mıYaş kaç
Yaşım 38 özelden yazıp numaramı ne diye istiyorsun söyle bakalımYaş kaç
Hamza git bak adam durmadan laf atıyor susayım mi ben her gördüğü yerde yazıyor bende diyorumki gel DM yaz milleti rahatsız etmeyine ezel yine bir tartışma
Kanka bana yazBen senin içtenliğine inandım dost siktir et nasibinde varsa fizandan gelir seni bulur paranın kaynağı kızılbaşmış sen 2 güne beni yokla ben sana destek vereyim inşallah
Derdin ne söyle diyeYaşım 38 özelden yazıp numaramı ne diye istiyorsun söyle bakalım
Kardeşim sen neden bana cevap vermiyor sun. En çok ben takip ettim lan en çok sonda gelwne verdiniz küfür gibi .sen den ricam 200 TL lazım acil bari onu atKanka bana yaz
emek hırsızlarına karşı rahat olamıyorumDerdin ne söyle diye
yav hepimnix zorla banlanacaksınız git dm den yaz kanka burdan ne diye yazıyonKardeşim sen neden bana cevap vermiyor sun. En çok ben takip ettim lan en çok sonda gelwne verdiniz küfür gibi .sen den ricam 200 TL lazım acil bari onu at
Tmm no at konuşalım içini dök milleti rahatsız etmeemek hırsızlarına karşı rahat olamıyorum
ben sana ne diye numara mı atayım ki sen kimsin boş adamın tekisin forumu ekmek kapısı olarak gören birisin bu kaybolmasın diye ortalık yerde konuşamıyorsun her zaman her yerde bunu yazarım zoruna gidiyorsa cevap verirsin devam eder.Tmm no at konuşalım içini dök milleti rahatsız etme
Hırsız emek hırsızı lan burd la şimdi sizi şikayet edeceğim böyle olacak ise roll acmayin roll açıyorsun takip edene değil etmeyene veriyorsun ödülü senin şerefin bu kadar senin terbiyesiz insanlar lan allahsizlar siz varya .adilik yaptığınız .Kanka bana yaz