Adım 1 patates yükleniyor 😂😂4 kere 4. Adımda zortladık 4-4-4-5 çeksek 21 lira paramız vardı anasını satim.
Adım 1 patates yükleniyor 😂😂4 kere 4. Adımda zortladık 4-4-4-5 çeksek 21 lira paramız vardı anasını satim.
Burayı geçersem gör sen şovu..Adım 1 patates yükleniyor 😂😂
Çokta ekstra atmadılar ya sen baya yüksekten almışsın 41.5 falandı başlamadanAtıyorlar barem düşüyor ilginç 52,5 olmalıydı şuanda barem
Bizde ekmeğe salça sürelim adaletin batsın Dünya@Mülayim6060 kesene bereket brocan.
Aynen aynen 😂😂Burayı geçersem gör sen şovu..
Bol sans ciho@Mülayim6060 kesene bereket brocan.
1:30 da 12 atınca tabi barem fırlamış +3,5 tan çeyrek dep yada 46,5 üst düşündüm üst mantıklı geldi çaktım dostÇokta ekstra atmadılar ya sen baya yüksekten almışsın 41.5 falandı başlamadan
Sağol kesene bereket aha şimdi gidiyorum 😂@Mülayim6060 herkesin odul gonderildi gardasm kesene bereket
Onu bulamayanlarda var şükür et dostumBizde ekmeğe salça sürelim adaletin batsın Dünya
Rus ve üst hadi dediğin gibi olur ins.1:30 da 12 atınca tabi barem fırlamış +3,5 tan çeyrek dep yada 46,5 üst düşündüm üst mantıklı geldi çaktım dost
Seni yazdm kara listeye hala dm cevapliyacn 😂😂😂 oarada istemedm has kankam😂😂Sağol kesene bereket aha şimdi gidiyorum 😂
İki çeyrek yattınız bir çeyrekte atın bir zahmet mi dedin 😀1:30 da 12 atınca tabi barem fırlamış +3,5 tan çeyrek dep yada 46,5 üst düşündüm üst mantıklı geldi çaktım dost
Sinyalcilik yapmaya çalışıyorum beceremedim galiba 🤣🤣🤣Onu bulamayanlarda var şükür et dostum
Nereye gidiyorsun lan golden egg zengini gel buraya batarsam daha sana dadanacammmm ajsjsjdj 🤣🤣Sağol kesene bereket aha şimdi gidiyorum 😂
Bizi cortlartılar 1:30 boş maledefBunlar napar aw
Yanlış yer gibi geldi bana dostSinyalcilik yapmaya çalışıyorum beceremedim galiba 🤣🤣🤣
3 gün önceden kalan ekmeğe üstü hafif küflenmiş salça sürmeye gidiyom ben sal beni 😆Nereye gidiyorsun lan golden egg zengini gel buraya batarsam daha sana dadanacammmm ajsjsjdj 🤣🤣