- 11,578
- 6,826
- 113
Başaramayacak gibi bunlarAha yine 1 dk boş Zıçtık ağlama vakti gelmişşş
Başaramayacak gibi bunlarAha yine 1 dk boş Zıçtık ağlama vakti gelmişşş
Yunan falanda kurtarmaz seni Olympos un mızrağı birilerine girmeli 😂😂Aha yine 1 dk boş Zıçtık ağlama vakti gelmişşş
Sağlık ola alt alsak 300 atwrdılwrYunan falanda kurtarmaz seni Olympos un mızrağı birilerine girmeli 😂😂
AA olmadi bozmasana sinyalcilik dersi veriyoruz ağlamam lazım 500 lira lazım kağıt yapicam yazman lazım 😂😂Ben kaynatıyorum reis yanlış algıladın galiba şükür durumlar iyi işlerde yolunda maddi olarakta bomba gibiyim 😎
Daha 2dk önce sinyaldeydim diyordunBen kaynatıyorum reis yanlış algıladın galiba şükür durumlar iyi işlerde yolunda maddi olarakta bomba gibiyim 😎
La sana vermediler mi kupon yapmıştım tutmuştu 3 kişiye gönder demiştimAha poku yedin hemen Dm geliyorum has kankam sözün var 4 ay oldu amq sksksdkddk 😅😅😅Ekli dosyayı görüntüle 866696
5 3luk atarlarsa gelir kanka inannnDep serbestleri at bari
Anlamadın ki reis malum çok fazla sinyalci varya bir deneme yapayım dedim benim sinyalle işim olmazDaha 2dk önce sinyaldeydim diyordun![]()
Bol şans 🍀@Mülayim6060 kesene bereket brocan.
Bol şans diliyorum canım@Mülayim6060 kesene bereket brocan.
2 at önce gece 4 te olanı mı diyorsun kanka bu başka bir mevzu mu ?La sana vermediler mi kupon yapmıştım tutmuştu 3 kişiye gönder demiştim
Öğrenmeye de açık değilsin zaten 😂😂Anlamadın ki reis malum çok fazla sinyalci varya bir deneme yapayım dedim benim sinyalle işim olmaz
kimler gelmiş hoş geldin abiBaronizmm nerdesin benim paramı gönder bak 😆
Patladık 😂Öğrenmeye de açık değilsin zaten 😂😂
IBAN gönder devam etŞans mans yok hayırlı işler olduk ilk adımdan