- 51,965
- 49,149
- 113
İnanairim yaparsın bu arada unuttuysan hatırlatayım o listede bende vardım başka bahane bulmalısınbak şimdi bu tezini çürütürüm rezil olursun![]()
İnanairim yaparsın bu arada unuttuysan hatırlatayım o listede bende vardım başka bahane bulmalısınbak şimdi bu tezini çürütürüm rezil olursun![]()
Bol şans knka@KUMARBAZ1982 dosta desteği için teşekkürler,
Başarırsak roll açacak bir arkadaş veya şansımız var ise 2 arkadaş seçeriz..
Bol şans kankaaa@KUMARBAZ1982 dosta desteği için teşekkürler,
ulan üçkağıtcı sigara alacak paran yok cebinde beni konuşturma, hepsi geldi özür diledi , bi karakterli sen çıktın işin içinde yoktun yırtık dondan çıkar gibi çıktın birde ahkam mı kesiyon,Doğrudur dost o yüzden yeddi eminiyiz forumun sen bize dagitalim doye teslim edilen paraları görsen hayatında yanyana görmediğin rakamlardir memleketi terk edersin 1000 liraya ana avrat dövdüler hala burdasin
Dallas maçında 1:30 dk üst çıkardılar süreyi bir anda Ketenpereye geldik çok zor freebet kuponu
çok atiyorlar yaDallas maçında 1:30 dk üst çıkardılar süreyi bir anda Ketenpereye geldik çok zor freebet kuponu
Ben özür dilemedim ki kimsede özür dilemez cebimde sigara paramın olmamasi beni karaktersiz yapmaz ama sen asla karakter sahibi olmayacaksinulan üçkağıtcı sigara alacak paran yok cebinde beni konuşturma, hepsi geldi özür diledi , bi karakterli sen çıktın işin içinde yoktun yırtık dondan çıkar gibi çıktın birde ahkam mı kesiyon,
seni severim milletin gazına gelip iş yapma,
bahane felan yok, dmleri saklıyorum.İnanairim yaparsın bu arada unuttuysan hatırlatayım o listede bende vardım başka bahane bulmalısın![]()
Gerek yok senin adam olmadigini ogrendik yeter bize senin o küfürler yediğin foruma giremedigin paraları biz ikram ediyoruz insanlarabahane felan yok, dmleri saklıyorum.
konunun 1.derece muhattabı geldi özür diledi özelden atayım sana içindeki yangın soguyacaksa.
Sansin bol olsun.@KUMARBAZ1982 dosta desteği için teşekkürler,
Freebet imkansız 50 çıktı daha da atıyorlar son per 45 çıksa bile patlarız