Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992 | Kasa 500+250 - Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,924
13,814
113
Doğrudur dost o yüzden yeddi eminiyiz forumun sen bize dagitalim doye teslim edilen paraları görsen hayatında yanyana görmediğin rakamlardir memleketi terk edersin 1000 liraya ana avrat dövdüler hala burdasin
ulan üçkağıtcı sigara alacak paran yok cebinde beni konuşturma, hepsi geldi özür diledi , bi karakterli sen çıktın işin içinde yoktun yırtık dondan çıkar gibi çıktın birde ahkam mı kesiyon,
seni severim milletin gazına gelip iş yapma,

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,965
49,149
113
ulan üçkağıtcı sigara alacak paran yok cebinde beni konuşturma, hepsi geldi özür diledi , bi karakterli sen çıktın işin içinde yoktun yırtık dondan çıkar gibi çıktın birde ahkam mı kesiyon,
seni severim milletin gazına gelip iş yapma,
Ben özür dilemedim ki kimsede özür dilemez cebimde sigara paramın olmamasi beni karaktersiz yapmaz ama sen asla karakter sahibi olmayacaksin

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,924
13,814
113
İnanairim yaparsın bu arada unuttuysan hatırlatayım o listede bende vardım başka bahane bulmalısın :)
bahane felan yok, dmleri saklıyorum.
konunun 1.derece muhattabı geldi özür diledi özelden atayım sana içindeki yangın soguyacaksa.

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,965
49,149
113
bahane felan yok, dmleri saklıyorum.
konunun 1.derece muhattabı geldi özür diledi özelden atayım sana içindeki yangın soguyacaksa.
Gerek yok senin adam olmadigini ogrendik yeter bize senin o küfürler yediğin foruma giremedigin paraları biz ikram ediyoruz insanlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...