tamam kral yarın girerim bunkadar battı sana anlamadım paran yoksa calısabılırsınÜç beş gün sonra promo sayfasında görüşürüz unutma balon çok fazla şişmez elbet bir yerde patlar
tamam kral yarın girerim bunkadar battı sana anlamadım paran yoksa calısabılırsınÜç beş gün sonra promo sayfasında görüşürüz unutma balon çok fazla şişmez elbet bir yerde patlar
Vallahi ayıp eden kendisi Tahir 2 3 rolldür diğer rolde diyip sonra mesajımija bile cevap vermeyen kendisi beni biliyorsun bugün yokum yarın varım bunları unutmamAyıp ediyorsun haberin olsun
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 976554Bir tık uzun ama 2. Adım bol şanslar
Zaten verip vermemek mesele değil insanları oyalayıp dalga geçmek burada mevzuBoşverin böyle muhabbetleri ya. Adam verdiğine veriyor alamayan niye böyle ayıptır. Kupon takip ediyoruz gerek yok
Unutmayabilirsin de inşallah batarsın falan kaliteli insanlara yakışmayan cümlelerVallahi ayıp eden kendisi Tahir 2 3 rolldür diğer rolde diyip sonra mesajımija bile cevap vermeyen kendisi beni biliyorsun bugün yokum yarın varım bunları unutmam
Ben çalışıyorum Çok Şükür elim ayağım tutuyor senin paranı da muhtaç değilim bana atıp atmaman batmıyor batmadı ama iki üç rolldür diğer rolde deyip oyalayıp sonra mesajımıza bile cevap vermemen mevzu buradatamam kral yarın girerim bunkadar battı sana anlamadım paran yoksa calısabılırsın
Helal et gitsin dayı ne olacak sankiZaten verip vermemek mesele değil insanları oyalayıp dalga geçmek burada mevzu
Haklısın kalitemizden ödün veriyoruz böyle insanlar yüzünden kusura bakma dost biraz gerildimUnutmayabilirsin de inşallah batarsın falan kaliteli insanlara yakışmayan cümleler
Yok ya sıkıntı yok herkes kendine yakışanı yapar helallik hayramlik bir şey yok isterse tüm dünyaya kazansınHelal et gitsin dayı ne olacak sanki
Düzgün konuş senin balonunu bugünden patlatırım 2-3 güne de bekletmemyaa bi sie artık
Oğlum amacın ne konu benim ve adam bana destek atmış bana destek olacağına yardımcı olan adama sallıyorsun o konuda 150 kişi vardı nasıl herkese destek atacak çocuk elinden geleni yapıyor zaten ?Düzgün konuş senin balonunu bugünden patlatırım 2-3 güne de bekletmem
Bol şanslar @kalabak22 bı bana Sponsor olmadı gitti@kalabak22 kardeşim şansına bereket daha iyilerine inşallah 🙏 @joafelix emeğine sağlık kanka.