Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992- Kasa 955,74 kuruş Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,510
8,068
113
Yav kardeşm sen neden atladın ben onu anlamadım bana geçen gün ankaradayım dedi şimdi antalya diyor o niyetle sordum ben Açık Adres Verse Ne Olur 1800 tl için adammı vurucaz Bundan 5 sene önce olsa Evet Yapardım Şimdi Burda kendimizi Anlatmıyalım sana Benim sorma niyetim Farklıydı
kusura bakma benim kafa da gitti gece gece

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,654
14,377
113
Ankaradan antalyaya gelemez miyim dostum
Yav ben İğrendim senden dostum daha yazmam zaten İstanbulda Olsaydın Ama Yemin olsun Yanına Gelirdim Öyle Kelime Kaşarlığı Yapma hem suçlusun hem güçlü Sen Sana emanet Edilen Parayı Harcıyorsan Bu hırsızlıkdır Sana adam gibi ssöyledim 3 ay olmuş zaten Bide geliyorsın burda yüzssüz yüzssüz konuşma hadi Allaha Emanet borcunu sildim

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,620
4,450
113
Yav kardeşm sen neden atladın ben onu anlamadım bana geçen gün ankaradayım dedi şimdi antalya diyor o niyetle sordum ben Açık Adres Verse Ne Olur 1800 tl için adammı vurucaz Bundan 5 sene önce olsa Evet Yapardım Şimdi Burda kendimizi Anlatmıyalım sana Benim sorma niyetim Farklıydı
Geçen dedigin 2 ay felan olmuştur kardesim antalya ya gelmiş olamam mi

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,129
28,369
113
Geçmiş olsun cano salgın var atlattık biz şükür 2 3 günde geçer nane limon kaynat ic
yavaş yavaş forum hayatımızın sonuna geliyoruz galiba kaç aydır bırakcam bırakcam dedim bi türlü kopamadık 15-20 gün girmesem bir daha girmem de instagram gibi oldu burası günlük dozu almadan çıkmıyorum

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,620
4,450
113
Yav ben İğrendim senden dostum daha yazmam zaten İstanbulda Olsaydın Ama Yemin olsun Yanına Gelirdim Öyle Kelime Kaşarlığı Yapma hem suçlusun hem güçlü Sen Sana emanet Edilen Parayı Harcıyorsan Bu hırsızlıkdır Sana adam gibi ssöyledim 3 ay olmuş zaten Bide geliyorsın burda yüzssüz yüzssüz konuşma hadi Allaha Emanet borcunu sildim
Biz seninle watsapdan konuştuk dun mu bugun mu hatırlamıyorum sana ay basi atacam dedim İstanbulda olsam da bisey yapamazsın bana dostum altıma alir ağlatırım seni bak kaşar felan diye konusma benimle

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,673
2,876
113
yavaş yavaş forum hayatımızın sonuna geliyoruz galiba kaç aydır bırakcam bırakcam dedim bi türlü kopamadık 15-20 gün girmesem bir daha girmem de instagram gibi oldu burası günlük dozu almadan çıkmıyorum
Gözüme çarpan kişiler artık burda bir kazanç kapısı edinmiş olarak goruyorum çok fena bir yalakalık var dm dönen bir ton muhabbetler vardır diye düşünüyorum herkes karşılığını bekliyor verdiği zman daha çok çok yazılacak şeyler var neyse ben yatıyorum dostt

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,129
28,369
113
Gözüme çarpan kişiler artık burda bir kazanç kapısı edinmiş olarak goruyorum çok fena bir yalakalık var dm dönen bir ton muhabbetler vardır diye düşünüyorum herkes karşılığını bekliyor verdiği zman daha çok çok yazılacak şeyler var neyse ben yatıyorum dostt
yaw salla kim ne yapıyorsa yapsın kaale alınacak adamlar değiller çoğu
bende kaçayım uyku bastırdı iyi gecelerr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...