Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ı Ağırlıyor

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,381
2,236
113
Ya cekti de bizde halısahada ekside hafta da 3 4 mac oynardık pen dedin mi yuzde yuz olması lazım dost bu kadar basit penler bir bizim ligte veriliyor oyuncularda bunu bildikleri için en ufacık bir darbede kirk takla atiyorlar puaha
GS bu penaltılarla kaç defa şampiyon oldu.kimse ses çıkarmadı iş fenere gelince hemen masanın üstüne çıkıp tepinin

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
66,362
32,233
113
Ya cekti de bizde halısahada ekside hafta da 3 4 mac oynardık pen dedin mi yuzde yuz olması lazım dost bu kadar basit penler bir bizim ligte veriliyor oyuncularda bunu bildikleri için en ufacık bir darbede kirk takla atiyorlar puaha
Ne kadar sert asildigini ağır çekimde gördük o değil abrahamda kabul etti surat ifadesiyle sen kabul etmesende olur erhancim şampiyon Fenerbahçe

Onur8935

Dar ağacında da olsak son sözümüz FENERBAHÇE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,860
28,667
113
Geçen aynısını Asensio yaptı verilmedi bence verilmesi gerekirdi
Buda penaltı çekmese kafaya çıkacak net gol pozisyonu

Solskjaer

⚽⚽⚽⚽⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,826
5,417
113
Ne kadar sert asildigini ağır çekimde gördük o değil abrahamda kabul etti surat ifadesiyle sen kabul etmesende olur erhancim şampiyon Fenerbahçe
Net penaltı karar doğru / şampiyonda Olsun artık özledi taraftar 10 yaşındaki çocuk askere gitti geldi şampiyonluk görmedi daha

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,565
35,276
113
Bi iz düşümü var ama anlayamadım tam

Solskjaer

⚽⚽⚽⚽⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,826
5,417
113
Ben sadece pen mi veya degilmi sorgulamıyorum ki gecen gs samsun macinda yuzde yüzlük penaltı verilmedi hakemler gördüklerini çalışanlar amenna diyecem de ama taraflı düdük çalıyorlar dost
Kesinlikle öyle Fener'e Beşiktaşa galataya verilen penleri Anadolu takımlarına veremiyorlar açık ortada zaten

Solskjaer

⚽⚽⚽⚽⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,826
5,417
113

Solskjaer

⚽⚽⚽⚽⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,826
5,417
113
Bir sevdamız vardi temiz kalan oda kirlendi zaten benimde tutkum felan kalmadi artik
1 dakika açıp izlemedim bile maçı kim kazanırsa hıyar tarlası onun olsun pangvoss izliyorum şuan 🤣