Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe veya Beşiktaş'tan Birinin Şampiyon Olacağı Gerçeği

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
aga allah aşkına git bi avrupa futbolu falan araştır ya... Topla oynama istatitiğinin önemi mi kaldı artık.Apo Başak ile şampiyonluklar kaçırırken yüzde 75 topla oynuyordu sora tersten gördü topu falan :D
Şu dediğini cahilliğine veriyorum çektiği şutlara bakmadan konuşuyorsun sanırım ? :)

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
Ne aglayacaz bugün gorduk kimin ağladığını hakemle bile kazanamayan top oynamayan trabzon fanatik olmayın objektif olun
Objektif olacaksan Fenerbahçe küme düşer birader ;) 23 şut 9 korner %62 topla oynama 24 orta %85 pas isabeti daha ne yapacak bir takım oynamak için ? özet izleyip yazıyorsunuz anca.

Onur8935

Dar ağacında da olsak son sözümüz FENERBAHÇE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,895
28,685
113
Trabzon şampiyon olsun artık ya

Sonra yıllarca verin kupamızı diye ağlarlar yine

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,478
21,985
113
Top oynamayan TRABZONSPOR şuraya resmi bırakalım GİRESUNPOR'a karşı oynadığı istatistik ve fb'ye karşı istatistiği..Ekli dosyayı görüntüle 203256
Çekemeyenler illa ki olacaktır süper lig tarihi 3 büyüklerin böyle ezilmişliğini hiç görmedi..!
Var çıktıktan sonra Oynanan derbi galibiyetlerine bakarsanız her şeyi görürsünüz..
Yıllarca anadolu kulüplerinin haklarını yiyen Bjk-fb-gs artık Ofsayttan gol atamıyor. Burak yılmaz gibi oyuncular bedava penaltı alamıyor..!
Var'ın kalkmasını dört gözle bekliyorlar :)
Fener 20 dk da şerefsiz hakem kim i atınca 75 dk 10 kişi oynadı sen neden bahsediyon 10 kişi kalmasa o gün canavar gibi top oynuodu fener her türlü maç bizimdi .10 kişi bırakda ıstatistik öyle olsun

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
Fener 20 dk da şerefsiz hakem kim i atınca 75 dk 10 kişi oynadı sen neden bahsediyon 10 kişi kalmasa o gün canavar gibi top oynuodu fener her türlü maç bizimdi .10 kişi bırakda ıstatistik öyle olsun
Nİye 10 kişi kalınca maç bitiyor mu ? Hakem Kim'i boş yere mi attı onada mı ağladınız siz :D

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,478
21,985
113
Kim i attı aynı hareketten bir hafta sonra vitor hugoyu antep maçında aynı hareketten atamadi . Hakem 5 maçtır iyi kolladı itiraz ediosan zaten sen fanatiksindir futbol konuşmaya gerek yok

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
Kim i attı aynı hareketten bir hafta sonra vitor hugoyu antep maçında aynı hareketten atamadi . Hakem 5 maçtır iyi kolladı itiraz ediosan zaten sen fanatiksindir futbol konuşmaya gerek yok
Onu ben de dedim Vitor hugo atılmalıydı tamamda 5 maçtır nasıl koruyor ? çok merak ettim hadi Vitor kırmızı diğerleri neler sağda solda duyup geliyorsunuz maç 90dk izledin mi sanmıyorum.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,478
21,985
113
Anket acın bu sene hakemlerin en çok koruduğu da kim diye trabzon çıkmazsa ozaman sen haklısın derim. Hadi ben tarafıyım madem anket acın ne çıkcak gorelim

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,478
21,985
113
Gole giden adamı arkadan itiyor ne verecekti ?
Erman Toroğlu: "Kim'in Djaniny'e yaptığı hareket faul ve sarı kart doğru." (A Spor)
Ahmet cakarda ilk sarı kart doğru ikinciye hayata vermem dedi ina bakarsan. Sinan engin de ben bunlara faul bile vermem voleybol mu bu dedi

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
Tamam Beyler en iyisi fb ali koç başkan fb şampiyon :))) 1-2 hafta sonra ağlamaya tekrar başlarsınız 8 haftadır mağlup olan takımı yendiniz bravo size fark 2 puan daha kapandı 15'e indirdiniz puan farkını kralsınız

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
Ahmet cakarda ilk sarı kart doğru ikinciye hayata vermem dedi ina bakarsan. Sinan engin de ben bunlara faul bile vermem voleybol mu bu dedi
Voleybol'da rakibe temas mı var Sinan enginde beyin mi var ? Bari söylüyorsun basketbol de voleybolda rakibe dirsek atıp dengesini bozanı görmedim daha kel başına sıçtığım grmüş sanırım :D

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,478
21,985
113
Tamam Beyler en iyisi fb ali koç başkan fb şampiyon :))) 1-2 hafta sonra ağlamaya tekrar başlarsınız 8 haftadır mağlup olan takımı yendiniz bravo size fark 2 puan daha kapandı 15'e indirdiniz puan farkını kralsınız
Biz şampiyon okuruz demiyoruz ki trabzon zaten şampiyon. Burdan verirse zaten 100 sene daha şampiyon olamaz

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,168
3,190
113
Herkes kendi takımına baksın açık ara farkla lider Trabzonspor kimse boş yapmasın :) Hakem hatası ararsanız her takıma yapılıyor hatalar kendi takımınız olunca sadece ağzınızı açarsınız kimse objektif değil o yüzden lig sonu görüşürüz kimse kalp kırmasın burda boş yere.