son hafta bu onuyu hortlatırım kadeşim TS şampiyon falan olmaz.Senin de gecen güzel olsunİroni yapıyorum . Saf kalplisin dostum . Hayatta herşey dilediğin gibi olsun . Bu yıl Trabzon'un hakkı . Buradan dönmez artık . Gecen güzel olsun
Brom zaten biz şampiyon okuruz demiyoruz. Ama tırabzon top oynamio onlarda da rahatlık batmış. Haftalardır kotu trabzon.ve hakemlerde baya kolladı hani .bunu trabzonlu arkadaşım kendi diyor bunlar fanatiklik yapio. Trabzonun hakkı zaten bu sene eyvallaha ama benim demek istediğim şey başkaydı. Fener bjk gs bu sene iyi olsa trabzon yine olamazdi. Hepsi kotu diye çok iyi gorunuyorlarİroni yapıyorum . Saf kalplisin dostum . Hayatta herşey dilediğin gibi olsun . Bu yıl Trabzon'un hakkı . Buradan dönmez artık . Gecen güzel olsun
Son haftaya kadar kalacak sanman bile güzel adhajdkaldadukagmhdjakdlşason hafta bu onuyu hortlatırım kadeşim TS şampiyon falan olmaz.Senin de gecen güzel olsun
Sivas berabere başakşehir berabere giresunu yener hatayı yener kasimpasayi yenerFenerbahçenin önümüzdeki 5 maçı toplasan toplasan kaç puan alabilir ? Ben söyliyim Maximum : 7 puan normalde 5 puan'ı geçemezler
Hayal kurmasın kimse.
Ekli dosyayı görüntüle 203259
Ne yapalım onlar kötü diye şimdi reis ? Hakemler kolluyor diyorsun ne yaptıda o kadar kolladı ? Ben sana açıp tek tek sayarım Fb-Bjk maçındaki hatalı kararlarınıBrom zaten biz şampiyon okuruz demiyoruz. Ama tırabzon top oynamio onlarda da rahatlık batmış. Haftalardır kotu trabzon.ve hakemlerde baya kolladı hani .bunu trabzonlu arkadaşım kendi diyor bunlar fanatiklik yapio. Trabzonun hakkı zaten bu sene eyvallaha ama benim demek istediğim şey başkaydı. Fener bjk gs bu sene iyi olsa trabzon yine olamazdi. Hepsi kotu diye çok iyi gorunuyorlar
Kusura bakmada Hatay'ı yenme şansı yok ve düşme hattındaki Kasımpaşa deplasmanı düşündüğünden kolay olmaz.Sivas berabere başakşehir berabere giresunu yener hatayı yener kasimpasayi yener
Trabzonun kolaymı sanki bizden daha zor puan farkı az daha kapanırFenerbahçenin önümüzdeki 5 maçı toplasan toplasan kaç puan alabilir ? Ben söyliyim Maximum : 7 puan normalde 5 puan'ı geçemezler
Hayal kurmasın kimse.
Ekli dosyayı görüntüle 203259

Hatay maçında beraberlik de çıkabilir yenilebilirizde 3 ihtimalli ama ben kazanırız die dusunuyorumKusura bakmada Hatay'ı yenme şansı yok ve düşme hattındaki Kasımpaşa deplasmanı düşündüğünden kolay olmaz.
Giresun evinde fenere maç vermez. bunlarda kayıtlı kalsın her hafta alıntı yaparım.
demek istediğim şey bu işte.Trabzonun fiktürü olabilecek en kötü fikstür.Bunlara şaka gibi geliyor sadece 4 hafta sonra elleri ayaklarına dolaşacak.Beşiktaşın sıradaki 4 maçı acayi kolay 4 te 4 yaparsa panik yaptırır.Son şamiyon takım bu bahsettiğim takım diğeri 80 yıldır şampiyon olamıyor.Son şamipyn olduğunda kitaplar sağdan sola doğru okunuyorduTrabzonun kolaymı sanki bizden daha zor puan farkı az daha kapanır Ekli dosyayı görüntüle 203263
Kardo bu puanları top oynayarak kazandı .Ha dediğin gibi son 5 hafta çok kötü . Ama bu her sezon şampiyon olan takımlarda bir dönemde yaşanıyor . Şu da var . FB veya BJK hangisi top oynuyor .Bizim GS yi saymıyorum bile . Hiçbiri oynamıyor . 3 büyükler hangi maçını güzel top oynayarak farklı kazanıyorBrom zaten biz şampiyon okuruz demiyoruz. Ama tırabzon top oynamio onlarda da rahatlık batmış. Haftalardır kotu trabzon.ve hakemlerde baya kolladı hani .bunu trabzonlu arkadaşım kendi diyor bunlar fanatiklik yapio. Trabzonun hakkı zaten bu sene eyvallaha ama benim demek istediğim şey başkaydı. Fener bjk gs bu sene iyi olsa trabzon yine olamazdi. Hepsi kotu diye çok iyi gorunuyorlar
Zor diyebileceğin maçları sayayım son 4 hafta eze eze Galibiyet alır takım bunu unutma..Trabzonun kolaymı sanki bizden daha zor puan farkı az daha kapanır Ekli dosyayı görüntüle 203263
Islak imzamı bunun altına atıyorum posttan ayrılıyorum.Kardo bu puanları top oynayarak kazandı .Ha dediğin gibi son 5 hafta çok kötü . Ama bu her sezon şampiyon olan takımlarda bir dönemde yaşanıyor . Şu da var . FB veya BJK hangisi top oynuyor .Bizim GS yi saymıyorum bile . Hiçbiri oynamıyor . 3 büyükler hangi maçını güzel top oynayarak farklı kazanıyor
Belirtim zaten brom son hafta çok kotu rahatlık batmış ama ondan önceki haftalarda trabzona bisey demem hakettilerKardo bu puanları top oynayarak kazandı .Ha dediğin gibi son 5 hafta çok kötü . Ama bu her sezon şampiyon olan takımlarda bir dönemde yaşanıyor . Şu da var . FB veya BJK hangisi top oynuyor .Bizim GS yi saymıyorum bile . Hiçbiri oynamıyor . 3 büyükler hangi maçını güzel top oynayarak farklı kazanıyor
hersey olur belli olmazEn kolay bjk nin ama .neyse bu sene ben kafamda bitirdim ligi zaten 15 puandan kimse şampiyon olamaz.hayal kurmaya gerek Yok. Hayırlı geceler herkese