- 18,968
- 9,413
- 113
İsmail mutfakta biri mi varPrastik çekerek ismail
İsmail mutfakta biri mi varPrastik çekerek ismail
Gönderilmesi yanlıştı. Yanlıştan dönüldü öyle düşün.Şu an fb inanılmaz bir kısır döngü içerisinde madem bu adam başarılıydı 99 puan aldığı sene niye kovdunuz hadi başarısız diye kovdunuz ayrıldıktan sonra hangi başarısıni gördünüz de geri getirdiniz
Bağ bahçe arsa sattı köşeyi döndü o ABD de Latin skyor hayatta gelmez 😄Keşke Ersun Yanal gelseydi
En son Ersun.sampiyon yapmıştı ismail olmazsa Aykutu denerler o da olmazsa Ersun yanali cagirirlarBağ bahçe arsa sattı köşeyi döndü o ABD de Latin skyor hayatta gelmez 😄
Sagol27. Şampiyonluk hayırlı olsun
Hosgeldin Arap Ismail 2.ciliginiz Hayırlı OlsunFenerbahçe'nin 26/27 sezonundaki teknik direktörü İsmail Kartal oldu. Fenerbahçe SK kendisiyle 1 senelik sözleşme imzaladı. Ekli dosyayı görüntüle 987224
Aykut gelecek diye götüm düştü.Fenerbahçe'nin 26/27 sezonundaki teknik direktörü İsmail Kartal oldu. Fenerbahçe SK kendisiyle 1 senelik sözleşme imzaladı. Ekli dosyayı görüntüle 987224
2 tane şampiyonluğu çalındı hocamın dost. Bu konulara girmek istemiyorum ama bu doğru yani.Aykut gelecek diye götüm düştü.
Fenerbahçe taraftsrı olarak En azından ofansif futbol izleriz.
Önce ki hatalarını yapmaz heralde.
Dost 99 puan topladığımız dönem şampiyon olurduk 2 maçta kritik hata yaptı o maçlarda şampiyonluk gitti.2 tane şampiyonluğu çalındı hocamın dost. Bu konulara girmek istemiyorum ama bu doğru yani.
İlk döneminde otobüsümüz kurşunlandı dolu dizgin giden takım düşüşe geçti. Yabancıların hepsi takımdan ayrılmak istedi.
23/24 sezonunu anlatmaya gerek yok. Neler olduğunu hepiniz hatırlıyorsunuz. Her Avrupa dönüşü malum takıma 3 puan hediye etti hakemler. Büyükekşi GS'yi şampiyon yapmak için 40 takla attı o sezon
Telefonun başında çaresiz bekliyorum İsmail...İsmail mutfakta biri mi var