Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü İsmail Kartal Oldu

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,843
2,142
113
Şu an fb inanılmaz bir kısır döngü içerisinde madem bu adam başarılıydı 99 puan aldığı sene niye kovdunuz hadi başarısız diye kovdunuz ayrıldıktan sonra hangi başarısıni gördünüz de geri getirdiniz

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,213
2,879
113
Şu an fb inanılmaz bir kısır döngü içerisinde madem bu adam başarılıydı 99 puan aldığı sene niye kovdunuz hadi başarısız diye kovdunuz ayrıldıktan sonra hangi başarısıni gördünüz de geri getirdiniz
Gönderilmesi yanlıştı. Yanlıştan dönüldü öyle düşün.

Aziz Yıldırım seçimden önce Mourinho vaadini öne attı, seçimde öne geçti. Ali Koç'ta onu kırmak için hemen Mourinho ile anlaştı. Ama yanlış karardı.

Mourinho Türkiye liginde şampiyon olacak hoca değil. Oyun anlayışı buna ters

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,150
1,730
113
27. Şampiyonluk hayırlı olsun

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,200
2,562
113

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,213
2,879
113
Aykut gelecek diye götüm düştü.
Fenerbahçe taraftsrı olarak En azından ofansif futbol izleriz.
Önce ki hatalarını yapmaz heralde.
2 tane şampiyonluğu çalındı hocamın dost. Bu konulara girmek istemiyorum ama bu doğru yani.

İlk döneminde otobüsümüz kurşunlandı dolu dizgin giden takım düşüşe geçti. Yabancıların hepsi takımdan ayrılmak istedi.

23/24 sezonunu anlatmaya gerek yok. Neler olduğunu hepiniz hatırlıyorsunuz. Her Avrupa dönüşü malum takıma 3 puan hediye etti hakemler. Büyükekşi GS'yi şampiyon yapmak için 40 takla attı o sezon

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,200
2,562
113
2 tane şampiyonluğu çalındı hocamın dost. Bu konulara girmek istemiyorum ama bu doğru yani.

İlk döneminde otobüsümüz kurşunlandı dolu dizgin giden takım düşüşe geçti. Yabancıların hepsi takımdan ayrılmak istedi.

23/24 sezonunu anlatmaya gerek yok. Neler olduğunu hepiniz hatırlıyorsunuz. Her Avrupa dönüşü malum takıma 3 puan hediye etti hakemler. Büyükekşi GS'yi şampiyon yapmak için 40 takla attı o sezon
Dost 99 puan topladığımız dönem şampiyon olurduk 2 maçta kritik hata yaptı o maçlarda şampiyonluk gitti.
Avrupa'da panikle saçma oyuncu değişikliğiyle bizi eletti.
O paniği yapmasa birşeyler başaracak zaten.
Ben artık rakibi defansa gömüp bunaltan futbol istiyorum.

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,216
1,669
113
Fener bu yılda şamp u eliyle hediye etti. Ne bundan ne aykuttan fenere bi cacık olmaz. Ligi 2 yada 3.olarak bitirir