Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fikir Alışverişi

Doktor06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
875
394
63
kuracagın sistemi söylüyorum :

1.ci kural anapara ile oynamayacaksın sürekli bonusları kovalayacaksın
2.ci kural cebindeki parayı asla sitelere yem etmeyeceksin kodlardan ya da promolardan aldığın parayı ayrı tutacaksın
3.cü kural kazanç sağladığın anda az bile olsa anında çekim talebi verip borçların kredin veya faturaların varsa ödeyeceksin
günlük 2 bin 3 bin az çok demeyeceksin aya vurduğun zaman maaşın kadar para eder
bu 3 .kural benim hayatımı kurtardı maaş ile siteden gelen parayı aynı yerde tutmam karışmaması için ben deneyimlerimi paylaştım kimse kötü söz söylemezse sevinirim yeni hayatında başarılar kardeşim

Parlıament

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
244
97
28

Ekli dosyalar

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,821
26,724
113
Hocam hayırlı sahurlar şimdiden herkese hayırlı geceler süratbet isimli siteden 57.4k para çektim sizce öder mi
Ne guzel para kaznmissin nie bu site ama öderse sanslisin ne diyelim saglam siteleri bilin artik her an herseye hazirlikli olun bu tarz sitelerde

sdwtnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
152
112
43
Ne guzel para kaznmissin nie bu site ama öderse sanslisin ne diyelim saglam siteleri bilin artik her an herseye hazirlikli olun bu tarz sitelerde
Hocam öncesinde 3.5k kayıp yaptım enjoybet sitesine benziyor enjoyda tekte 20-30k çekimim varda içimde bir Ükte var genede bankaya çekim vericem banka yaptığım işi biliyor zaten asla paradan yana problem çıkartmaz onda içim rahat ama gel gorki site aynı refahligi vermiyor