- 2,477
- 2,079
- 113
Maaş şu anlık yok haziran da başlayacağım borcum da şu an yok sayılır dost100 ki maaşın varsa bir süre uzak dur toparlan sonra borçsuz oyna borc ile oynamak yanlis
Maaş şu anlık yok haziran da başlayacağım borcum da şu an yok sayılır dost100 ki maaşın varsa bir süre uzak dur toparlan sonra borçsuz oyna borc ile oynamak yanlis
Borc etmeMaaş şu anlık yok haziran da başlayacağım borcum da şu an yok sayılır dost
Abi insan sonuçta illa ki farklı faydalı bir özellik vardırNamaza başlamayı çok düşündüm ama bir türlü şeytanı yenemedim mesleğe başlayınca dediğin gibi kendime farkli hobiler edincem dost teşekkür ederim
At yalanı inananı milyonlarla oynuyormuş profile girin bakın 300-500 fs 2k öder mı soruları falan var az sallayın az
Ne guzel para kaznmissin nie bu site ama öderse sanslisin ne diyelim saglam siteleri bilin artik her an herseye hazirlikli olun bu tarz sitelerdeHocam hayırlı sahurlar şimdiden herkese hayırlı geceler süratbet isimli siteden 57.4k para çektim sizce öder mi
Öder ödemezse ulaş sponsor olduğu yer var rahat ol öder amaHocam hayırlı sahurlar şimdiden herkese hayırlı geceler süratbet isimli siteden 57.4k para çektim sizce öder mi
Çok rahat öderNe guzel para kaznmissin nie bu site ama öderse sanslisin ne diyelim saglam siteleri bilin artik her an herseye hazirlikli olun bu tarz sitelerde
Hocam öncesinde 3.5k kayıp yaptım enjoybet sitesine benziyor enjoyda tekte 20-30k çekimim varda içimde bir Ükte var genede bankaya çekim vericem banka yaptığım işi biliyor zaten asla paradan yana problem çıkartmaz onda içim rahat ama gel gorki site aynı refahligi vermiyorNe guzel para kaznmissin nie bu site ama öderse sanslisin ne diyelim saglam siteleri bilin artik her an herseye hazirlikli olun bu tarz sitelerde
Hocam iptal ettirdi kimlik bilgileri doğrulamak adına bencede odicek ama içimde Ükte varÇok rahat öder
Sponsor olan yeri var rahat ol öder🙂Hocam iptal ettirdi kimlik bilgileri doğrulamak adına bencede odicek ama içimde Ükte var
Tesekur ederim hocam kusuruma bakmayın gece gece sizi rahatsız ettim çok tesekur ediyorum tekrardanSponsor olan yeri var rahat ol öder🙂