- 22,029
- 28,242
- 113
1-3 veya 1-5 biter sonra dediler oynamadım diye gelme tek tercih 90 dakika sonra çek paranı yoluna baktrabzon ters takım kanka biraz
1-3 veya 1-5 biter sonra dediler oynamadım diye gelme tek tercih 90 dakika sonra çek paranı yoluna baktrabzon ters takım kanka biraz
O kadar mı garanti diyorsun 😄1-3 veya 1-5 biter sonra dediler oynamadım diye gelme tek tercih 90 dakika sonra çek paranı yoluna bak
hepimizin dost inşallahAllah yardımcın olsun dost
Milwa maci mantıklı ama Boston ve takibi aşırı dengesiz kardeş.yanlisim yoksa dün Boston 1 perde 53 sayı attiArkadaşlar merhaba. Bugün gece maaşım yatacak fakat bu ay maaşımın 2 katı ödeme var. Bunu gece nba maçları ile 100K yapıp (tabi yapabilirsem) çıkmayı düşünüyorum. Sadece 2/2 lazım. Aslında Brooklyn-Atlanta ve Milwauke-Celtic maçlarını takip edip canlıdan per olarak alt girmeyi düşünüyorum. Fikirleriniz nedir ? Nba sever arkadaşlar konu hakkında görüş bildirebilir mi ?
miamı maçında kanka evet ama o maç aşırı üst bitti nedense o günkü bütün maçlar üst oldu 276 çıkmış o maçta ilk per 86 sayıMilwa maci mantıklı ama Boston ve takibi aşırı dengesiz kardeş.yanlisim yoksa dün Boston 1 perde 53 sayı atti
Ve öğün alt olan 1 maç var sanırım bnde o maçın ilk yarısında 123 üst ve diğer kuponda denver 70 atar oynamıştım 2 dk kala 7 sayı lazımdı fauller doluydu 5 cikdi 2 dkda 54.68 bitti paket oldukmiamı maçında kanka evet ama o maç aşırı üst bitti nedense o günkü bütün maçlar üst oldu 276 çıkmış o maçta ilk per 86 sayı
b planı kötü yerlere gidiyor dost bunaldık artıkKendini 1 güne şartlandırma hele hele kasanın tamamını NBA gibi bir yerde hiç etme.Önümüz haftasonu.Kasan 50 ise eğer 10 a böl her başladığın adımın 5 bin olsun.5 binle kafana sinen 2 maça kombine yaz 3-4 oran bandında.Olurda yakalarsan kârını 1-2 güne yayıp 2-3 lü bir kombineye yapıştır gelirse zaten 150K yı görürsün.Gelmezse hiçbir kuponun 5K olarak ana parandan devam et.Baktın hiçbir kombinen gelmedi 4-5 parti denedin olmadı o zaman gözünü karart kalan 25K yı tek maça baskette vur gelirse yine ana parana dönersin.Eğer oda gelmezse nasibinde zaten yokmuş B planın olsun yani rahat kafa ilerle
Sana naçizane bir fikir vereyim dost kusura bakma akıl vermek hattimize değil tabiki ancak anladığım kadarıyla 100 bin TL para var elinde sana 200 bin lazım.. ilk önce paranı al kendine 20 k ayır geri kalanı borçlarına paylastir aciliyete göre... Sonra bu 20 k ile yüzde ,,20 cevrimsiz bonus veren siteleri listele sırayla al anapara çevir çek bu şekilde ,3 sitede. 36-40 k arası çıkarsın hiç riske etmeden paranı sonra 20 yi ağır kalan 16 ile dewam et günlük 2 katinyapip cekecem diye şartlan böylelikle iradeli olursan bir haftada bütün sıkıntılarını çözersin.. ama yok bir gecede yaoacahim dersen daha kotu olursun umarım gönlünden geçen olur bol sanszor dost ya hep ya hiç diyecek konumdayım artık
sence celtic maçı mı mantıklı peki takip etmek ?Ve öğün alt olan 1 maç var sanırım bnde o maçın ilk yarısında 123 üst ve diğer kuponda denver 70 atar oynamıştım 2 dk kala 7 sayı lazımdı fauller doluydu 5 cikdi 2 dkda 54.68 bitti paket olduk
40K para var kardeşim bana 100K lazımSana naçizane bir fikir vereyim dost kusura bakma akıl vermek hattimize değil tabiki ancak anladığım kadarıyla 100 bin TL para var elinde sana 200 bin lazım.. ilk önce paranı al kendine 20 k ayır geri kalanı borçlarına paylastir aciliyete göre... Sonra bu 20 k ile yüzde ,,20 cevrimsiz bonus veren siteleri listele sırayla al anapara çevir çek bu şekilde ,3 sitede. 36-40 k arası çıkarsın hiç riske etmeden paranı sonra 20 yi ağır kalan 16 ile dewam et günlük 2 katinyapip cekecem diye şartlan böylelikle iradeli olursan bir haftada bütün sıkıntılarını çözersin.. ama yok bir gecede yaoacahim dersen daha kotu olursun umarım gönlünden geçen olur bol sans
Konus bu kadar var de yarısını kabul eder dostum hiç vermesen daha büyük sıkıntıDost sadece bunlar değil eminim hepimizin durumu felaket ama elden borç olmasa zaten hiç girmem o toplara ama uzun zamandır bekleyen bir borç bu o yüzden bu riske girmek durumundayım
Ben alt olcak olsam milwa maçında bakardımsence celtic maçı mı mantıklı peki takip etmek ?
Spaceman gir iki kere 1.50 de boz 100k olur boşver NBA falanArkadaşlar merhaba. Bugün gece maaşım yatacak fakat bu ay maaşımın 2 katı ödeme var. Bunu gece nba maçları ile 100K yapıp (tabi yapabilirsem) çıkmayı düşünüyorum. Sadece 2/2 lazım. Aslında Brooklyn-Atlanta ve Milwauke-Celtic maçlarını takip edip canlıdan per olarak alt girmeyi düşünüyorum. Fikirleriniz nedir ? Nba sever arkadaşlar konu hakkında görüş bildirebilir mi ?
Kendini üzecek miktarlarsa geri dönüşü olmayacaksa zaten hiç bu topa girme.Maaşın 50 ödemen 100 binse ödeyebildiğini öde ödeyemediğini ertele diğer aylara.Kimse borcundan dolayı ölmez ama stresten dolayı ölebilir.Kendini daha kötü duruma sokma bol şanslarb planı kötü yerlere gidiyor dost bunaldık artık
Özür brook macinaBen alt olcak olsam milwa maçında bakardım
2side 1.00da patlasın geçmiş olsunSpaceman gir iki kere 1.50 de boz 100k olur boşver NBA falan
ikisi arasındayım bende bilmiyorum çok kararsızım maçlar arasında milwauke de çok eksik varÖzür brook macina
Spaceman da çok güzel algoritma oluşturdum kendimce ve sürekli işe yarıyor her gün 1 atıp 2.5 3 çekiyorum yeter cep harcligi2side 1.00da patlasın geçmiş olsun