Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Fikirlerinizi Önemsiyorum 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anillgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,074
503
113
Tbrklrrmsenin düşündüğün 2 mactada fena sayı çıktı.boston yine coştu ilk yarı 70di en son sonra ne oldu bakmadim.hedegine ulasmana sevindim ama büyük risk bu işler başını daha büyük derde sokabilirdin.bol sans olsun
aynen allahtan o maçları beklemedik işte şans mı dersin kader mi dersin artık bilemiyorum

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,088
62,114
113
aynen allahtan o maçları beklemedik işte şans mı dersin kader mi dersin artık bilemiyorum
Bu arada seni o maça yönlendiren arkadaş paylasimci bı arkadaştır o söylemese muhtemelen Milwa yada brook maçına girip kaybedicektin.yerine olsam o arkadaşa ulaşır durumunu sorar gerekliyse bı sans parası atardim.sahsi fikrimi yazdım gerisi sende.tekrst tbrkler bol sanslar

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,577
23,396
113
Dostum tebrikler. + 2x olmuş - 4x ihtimali de vardı. Bir daha kötü durumları yaşamaman dileğiyle

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,308
10,486
113
O maça gireceğime Dallas maçına girerim daha iyi dost.Phiyide çok severim ama Minnesota çok namusuz takım durunca çok fena kitliyor maçı açınca çok fena açıyor.Dallas maçına bi odaklan o maç çok hızlı geçer diye düşünüyorum
Biz boşa konuşmuyoruz Phi alt oğlu alt Dallas üst oğlu üst olduIMG_5497.jpegIMG_5498.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...