Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Fikirlerinizi Önemsiyorum 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anillgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,074
503
113
O maça gireceğime Dallas maçına girerim daha iyi dost.Phiyide çok severim ama Minnesota çok namusuz takım durunca çok fena kitliyor maçı açınca çok fena açıyor.Dallas maçına bi odaklan o maç çok hızlı geçer diye düşünüyorum
hedefimize ulaştık dost çok iyi oldu yük kalktı üstümden

anillgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,074
503
113
öldük öldük dirildik ama hedefe ulaştık şükür

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,414
12,057
113
rolling değildi dost zaten hedefime ulaştım sadece muhabbet sohbet yeriydi hedefime ulaştım arkadaş benle beraber takip etti jest yaptım
Haaa tamam tebrikler dost valla ucuz yırtmışsın dün bu saatlerde ben kahroluyordum maaşı verdim enayi givi sen yırtmışsın gene darısı öteki aylarda başımıza

anillgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,074
503
113
Haaa tamam tebrikler dost valla ucuz yırtmışsın dün bu saatlerde ben kahroluyordum maaşı verdim enayi givi sen yırtmışsın gene darısı öteki aylarda başımıza
2.çeyrekte öldüm öldüm dirildim dost

anillgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,074
503
113
Tam maçını bulmuşsun ama
alt kokuyordu maç zaten dost play off havasında geçecekti belli ikiside üst sıralara oynuyor ama ikinci çeyrek çok hızlandılar sonra 2.30 dakika mola geldi ondan sonra 2-4 sayı mı ne attılar öyle geldi yoksa gidiyorduk dost

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,414
12,057
113
alt kokuyordu maç zaten dost play off havasında geçecekti belli ikiside üst sıralara oynuyor ama ikinci çeyrek çok hızlandılar sonra 2.30 dakika mola geldi ondan sonra 2-4 sayı mı ne attılar öyle geldi yoksa gidiyorduk dost
Evet dost benimde içimden geçen oydu neyse kazandırdı sana tebrikler sevindim adına

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,100
62,119
113
öldük öldük dirildik ama hedefe ulaştık şükür
Tbrklrrmsenin düşündüğün 2 mactada fena sayı çıktı.boston yine coştu ilk yarı 70di en son sonra ne oldu bakmadim.hedegine ulasmana sevindim ama büyük risk bu işler başını daha büyük derde sokabilirdin.bol sans olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...