- 7,445
- 4,402
- 113
Daha kimleri alacaklar galiba parasızlıktan kimin ensesi kalınsa alıp birakiyorlar
Bu adaminda yoktur o işlerle alakası
Aynen oyleabi yok artık sadece gozalti hiç sanmıyorum yapacağını
En son şüphe duyulacak kişiler arasındadır ne alaka şimdi Fikret orman uyuşturucu bı s... Gidin yaabi yok artık sadece gozalti hiç sanmıyorum yapacağını
Ya yok ve kardeşim ne alaka ya içen bir değil satiyo desen niye yapsın ihtiyacı yokki öyle birşey olsa bu zamana kadar kadar elli kere alınırdı vardır bı ibnelikDoğduğumdan beri besiktasliyim
Başkanim da vardır bu isler diyorum
Sattı demem aslaYa yok ve kardeşim ne alaka ya içen bir değil satiyo desen niye yapsın ihtiyacı yokki öyle birşey olsa bu zamana kadar kadar elli kere alınırdı vardır bı ibnelik
Yok ya bu adam ne içer ne rengini kokusunu bilir görürsün bak eminim yani o kongrelerde ne ibnelikler döndü başkanlık zamanı öyle bişey olsa illaki çıkarırlar di bı şekilde adama ne iftiralar atıldı suleyman sebadan sonra Beşiktaş klup tarihindeki en başarılı başkan şampiyonlar ligi nagmaglup zirvede Beşiktaş bu adama çok iftiralar atıldı zamanindaSattı demem asla
Ama beraber mi icmediniZ![]()
Öyle valla geri gelecek ama yakındırYok ya bu adam ne içer ne rengini kokusunu bilir görürsün bak eminim yani o kongrelerde ne ibnelikler döndü başkanlık zamanı öyle bişey olsa illaki çıkarırlar di bı şekilde adama ne iftiralar atıldı suleyman sevdadan sonra Beşiktaş klip tarihindeki en başarılı başkan şampiyonlar ligi nagmaglup zirvede Beşiktaş bu adama çok iftiralar atıldı zamaninda
reis bence sen sacmaliyon bu adam u şunu bile kullanmamıştır devlete para lazım hala anlamıyorsunuzAbi adam hızlı adam bakmayın siz
Estetiktendir oDün gece bir video izledim erol köse ölmüş allah rahmet eylesin neyse rober hatemo bir video yayınlamış yorum babında konuşurken buram buram muptezellik akıyordu çenelerinde ağzında şükür alkolik olmama şükür eder oldum
Devlete lazımsa verelim devletime can fedareis bence sen sacmaliyon bu adam u şunu bile kullanmamıştır devlete para lazım hala anlamıyorsunuz
eyvLlah dost sanadaBekleyip gorecez kanında çıkmazsa saçından alırlar burda neticeyi görürüz hep birlikte hayırlı gecelerr..
Fikret Orman tek değil...