Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fikret Orman

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,909
5,728
113
abi yok artık sadece gozalti hiç sanmıyorum yapacağını

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Doğduğumdan beri besiktasliyim
Başkanim da vardır bu isler diyorum

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Abi adam hızlı adam bakmayın siz

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
1,137
113
Doğduğumdan beri besiktasliyim
Başkanim da vardır bu isler diyorum
Ya yok ve kardeşim ne alaka ya içen bir değil satiyo desen niye yapsın ihtiyacı yokki öyle birşey olsa bu zamana kadar kadar elli kere alınırdı vardır bı ibnelik

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Ya yok ve kardeşim ne alaka ya içen bir değil satiyo desen niye yapsın ihtiyacı yokki öyle birşey olsa bu zamana kadar kadar elli kere alınırdı vardır bı ibnelik
Sattı demem asla
Ama beraber mi icmediniZ :D

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
1,137
113
Sattı demem asla
Ama beraber mi icmediniZ :D
Yok ya bu adam ne içer ne rengini kokusunu bilir görürsün bak eminim yani o kongrelerde ne ibnelikler döndü başkanlık zamanı öyle bişey olsa illaki çıkarırlar di bı şekilde adama ne iftiralar atıldı suleyman sebadan sonra Beşiktaş klup tarihindeki en başarılı başkan şampiyonlar ligi nagmaglup zirvede Beşiktaş bu adama çok iftiralar atıldı zamaninda

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,146
438
83
Dün gece bir video izledim erol köse ölmüş allah rahmet eylesin neyse rober hatemo bir video yayınlamış yorum babında konuşurken buram buram muptezellik akıyordu çenelerinde ağzında şükür alkolik olmama şükür eder oldum

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Yok ya bu adam ne içer ne rengini kokusunu bilir görürsün bak eminim yani o kongrelerde ne ibnelikler döndü başkanlık zamanı öyle bişey olsa illaki çıkarırlar di bı şekilde adama ne iftiralar atıldı suleyman sevdadan sonra Beşiktaş klip tarihindeki en başarılı başkan şampiyonlar ligi nagmaglup zirvede Beşiktaş bu adama çok iftiralar atıldı zamaninda
Öyle valla geri gelecek ama yakındır
Serdar abim başarılı olur ins da olmazsa fikret abiyi bekleriz

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Dün gece bir video izledim erol köse ölmüş allah rahmet eylesin neyse rober hatemo bir video yayınlamış yorum babında konuşurken buram buram muptezellik akıyordu çenelerinde ağzında şükür alkolik olmama şükür eder oldum
Estetiktendir o

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
reis bence sen sacmaliyon bu adam u şunu bile kullanmamıştır devlete para lazım hala anlamıyorsunuz
Devlete lazımsa verelim devletime can feda
Kardeşim kimse durdum yere böyle büyük bir adamı ekip otosunda uyuşturucu ile ilişkilendirilmesi olarak alamaz bunu da anlayın

Ateş olmayan yerde sigara dönmez yok duman çıkmaz

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Bekleyip gorecez kanında çıkmazsa saçından alırlar burda neticeyi görürüz hep birlikte hayırlı gecelerr..