- 51,711
- 48,891
- 113
@ferdikadıoğlu paraları bitirdin vaziyet foruma geldiğine göre 
Tmm 5 lirayi dagitiriz puahahabaBenim payım kazananlar arasında dagitilsin
Eyvalalh dostÇekilişi yapıyorum..
Kişi başı 1 liraTmm 5 lirayi dagitiriz puahahaba
BekliyoruzÇekilişi yapıyorum..
Herkese bol sana bana 80 TLÇekilişi yapıyorum..
Ferdicigim 3 saattir roll takip ediyoz sence cikar miSergen ağabey şans parası çıkar mı
Varken adama sans parasi atsaydin şimdi olurdu dostSergen ağabey şans parası çıkar mı
Hadi bol şansımız olsun @Hayat1kumarKazanan @Hayat1kumar roll başarılı olursa aynı listeye dağıtım yapılır herkese bol şans..
Çekim gelince başlarız..
Bol sansKazanan @Hayat1kumar roll başarılı olursa aynı listeye dağıtım yapılır herkese bol şans..
Çekim gelince başlarız..
Carki yavas cebirmissin dost bir tık hızlı olsa bendeydi o işKazanan @Hayat1kumar roll başarılı olursa aynı listeye dağıtım yapılır herkese bol şans..
Çekim gelince başlarız..
Bir sonrakine inşallah dostCarki yavas cebirmissin dost bir tık hızlı olsa bendeydi o iş![]()
Nereden biliyorsun atmadığı miVarken adama sans parasi atsaydin şimdi olurdu dostyastigin altı boş
![]()
Kesene bereket dost espiri bizimki serdar dost güzel rol yapar bende şans yok bu araBir sonrakine inşallah dost![]()
Atanları nasıl biliyorsakNereden biliyorsun atmadığı mi
Bu ark en baştan takip etmiş zaten ilk onun hakkıdır bnce
Atanları nasıl biliyorsakatmayanlari da bilmek için müneccim olmaya gerek yok dost
![]()
Yanlış biliyorsun bbAtanları nasıl biliyorsakatmayanlari da bilmek için müneccim olmaya gerek yok dost
![]()