Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Fkayatuzu // Ya Tarih Yazacağız Ya Tarih Olacağız Vol 2..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,710
48,890
113
Dostlar ben bı kahveye ineyim bir iki sigara otlanalim birazdan gelirim roll başarılı olursa sizlere iban fix bilgim var :)

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,185
7,838
113
Sonra alınganlıklar oluyor ben de ona tutuluyorum dost forumdaki tek sorunum bu herkese eşit davranmaya çalışmama rağmen bir iki kişi çıkıp saçmalıyor..
Alışırsın zamanla forumdaki yasaklar sadece:
Üyelerin çekiliş yapması, para alışverişi, siyaset konuşmak, tg paylasmak, ref linki paylasmak, baska forum ismi vermek, kod sayfasinda ya da iyilik akımında sohbet etmek, küfür etmek , kari kiz muhabeti yapmak, sadece bu kadar yasak

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Üyelerin çekiliş yapması, para alışverişi, siyaset konuşmak, tg paylasmak, ref linki paylasmak, baska forum ismi vermek, kod sayfasinda ya da iyilik akımında sohbet etmek, küfür etmek , kari kiz muhabeti yapmak, sadece bu kadar yasak
Teşekkürler dost..

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,960
11,678
113
Hergün olağan şeyler. Biz yapınca banned.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...