- 51,710
- 48,890
- 113
Yaz dost beni herkes bilir param oldumu hepsini dağıtırım kendime bile bırakmamHadi inşallah dost bunu yazdım ama haberin olsun ahahahah
Yaz dost beni herkes bilir param oldumu hepsini dağıtırım kendime bile bırakmamHadi inşallah dost bunu yazdım ama haberin olsun ahahahah
İstenmiyorum forumdaAaa neden dost
Sıfırım maalesefDemek buyuk vurdun feridm sende allaha emanet
Bizi tanıyan tanır tanımayan yol alirrrYaz dost beni herkes bilir param oldumu hepsini dağıtırım kendime bile bırakmam![]()
Bazende dedeye dagitir ama olsun puahhahaYaz dost beni herkes bilir param oldumu hepsini dağıtırım kendime bile bırakmam![]()
Kal dost biz seni boyle sevdikİstenmiyorum forumda
Sıfırım maalesef
Sonra alınganlıklar oluyor ben de ona tutuluyorum dost forumdaki tek sorunum bu herkese eşit davranmaya çalışmama rağmen bir iki kişi çıkıp saçmalıyor..Boyle durumlarda sectim dersin dost sikinti kalmaz
Dede ve prenses vazgeçilmezim dostBazende dedeye dagitir ama olsun puahhaha
Bu arada dost dün 3 saat yazacakmis yanlışlıkla 3 gün banlisin yazmış kelime hatası olmuşBi ferdiler gider bi gedsonlar gelir sorun yok
Sanırım varDostlar ben bı kahveye ineyim bir iki sigara otlanalim birazdan gelirim roll başarılı olursa sizlere iban fix bilgim var![]()
Alışırsın zamanla forumdaki yasaklar sadece:Sonra alınganlıklar oluyor ben de ona tutuluyorum dost forumdaki tek sorunum bu herkese eşit davranmaya çalışmama rağmen bir iki kişi çıkıp saçmalıyor..
Teşekkürler dost..Alışırsın zamanla forumdaki yasaklar sadece:
Üyelerin çekiliş yapması, para alışverişi, siyaset konuşmak, tg paylasmak, ref linki paylasmak, baska forum ismi vermek, kod sayfasinda ya da iyilik akımında sohbet etmek, küfür etmek , kari kiz muhabeti yapmak, sadece bu kadar yasak
Ferdinin nasibi bir tek bize vurmadı demek ki 😅İstenmiyorum forumda
Sıfırım maalesef
Hahah saatlik banda mi başladı artık 😄😄Bu arada dost dün 3 saat yazacakmis yanlışlıkla 3 gün banlisin yazmış kelime hatası olmuş![]()
Hergün olağan şeyler. Biz yapınca banned.Alışırsın zamanla forumdaki yasaklar sadece:
Üyelerin çekiliş yapması, para alışverişi, siyaset konuşmak, tg paylasmak, ref linki paylasmak, baska forum ismi vermek, kod sayfasinda ya da iyilik akımında sohbet etmek, küfür etmek , kari kiz muhabeti yapmak, sadece bu kadar yasak
Robot olarak yaşa knka, ülkenin özeti gibi burası da,mee meeee meee demek gerek sadeceHergün olağan şeyler. Biz yapınca banned.
Bazen sıkıntı çıkarıyor orası dostum 1 ay önce ufak bir çekim için belge talep ermişti benden ondan sonra bıraktım orayıEvet betlivo dan oynadım ilk defa ve hala çekim bekliyor hayırlısı..
Silivri soğuktur bak kar yağıyor forumda burasıda soğuk 🤣 saldım artık kanka herkes işine geldiği gibi çok takmıyorumRobot olarak yaşa knka, ülkenin özeti gibi burası da,mee meeee meee demek gerek sadece