- 48,577
- 53,329
- 113
Tabi zengin adam kişimi secer sende haklısın kanka puhaaTamamdır kanka hersey gönlünce olsun 1.30 saat sonra belli olucak![]()
Tabi zengin adam kişimi secer sende haklısın kanka puhaaTamamdır kanka hersey gönlünce olsun 1.30 saat sonra belli olucak![]()
Umarım gelir şansın bol olsunaynen dost
İlk yarı 2-0 Barça ne güzel olurTamamdır kanka hersey gönlünce olsun 1.30 saat sonra belli olucak![]()
Uzağız kanka senle ben maltepeBeylikdüzü kanka sen
Kral Tahir'i bilmiyorum da ben de zengin değilim yani buradan gelen parayla basıyorum yoksa bu miktarlara basan biri değilim cebimden çıkartmadım 😁Tabi zengin adam kişimi secer sende haklısın kanka puhaa
O topa girdim herkes hak hukuk adalet nidalari attı kendi payımı da vermiştim birilerine o top benlik değilmiş kankaTabi zengin adam kişimi secer sende haklısın kanka puhaa
uzakmış harbi reisUzağız kanka senle ben maltepe
Köprünün ortasında buluşalım orda oynarız kaybedersek köprden atlarız aşa acı riski 0uzakmış harbi reis
Kuzenler orda 30’lu yaşlarda varlar onlarda sizin sahaya kaplumbağa düşerler😂5-6 kişiyiz oynuyoruz sürekli aramızda daha kalabalık olmak istiyoruz farklı oyuncular istiyoruz daha keyifli oluyor
Yok dost takılıyoruz işte zmana geçsin diyeKral Tahir'i bilmiyorum da ben de zengin değilim yani buradan gelen parayla basıyorum yoksa bu miktarlara basan biri değilim cebimden çıkartmadım 😁
Neyin adaleti neyin hakı ne hukuku demedin mi ouahaha harbi direk dağıtımda hak neye göre meselaO topa girdim herkes hak hukuk adalet nidalari attı kendi payımı da vermiştim birilerine o top benlik değilmiş kanka
kesene bereketdostlar beş kişiye 500tlden vericem eğer kazanırsak. kusura bakmayın miktar biraz düşük kişi sayısı olduğundan. İyi para geliyor ama bastığımız para da iyi o yüzden kar marjı çok yüksek değil . Gelen parayı peşinat verip krediyle arabaya atılacağız. Bu sebeple çok yüksek dağıtamıyorum kusura bakmayın tekrar
Bende kârdan oyun oynuyorum valla kanka kendi paramı en son 1 sene önce kumarda yedim daha da kazançtan takılıyorum ben deKral Tahir'i bilmiyorum da ben de zengin değilim yani buradan gelen parayla basıyorum yoksa bu miktarlara basan biri değilim cebimden çıkartmadım 😁
Eksiye dusmemessin burada sukur puahaO topa girdim herkes hak hukuk adalet nidalari attı kendi payımı da vermiştim birilerine o top benlik değilmiş kanka
Sana bi iyi haberim var birde kötüvilk hangisi olsunYok dost takılıyoruz işte zmana geçsin diye
Kash gelsin diyeKardeşim maça daha çok var niye canlandırdınız burayı
Listeci lazım çağırsana şunuKardeşim maça daha çok var niye canlandırdınız burayı
KotuSana bi iyi haberim var birde kötüvilk hangisi olsun
Baştan kaybettim kötü = iyi bi haber malesef yok olmıcak