Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı flacssoNN// 140 Bin ₺ Kupon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
110000
Kupon Oranı
2.29

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,841
9,033
113
dostlar beş kişiye 500tlden vericem eğer kazanırsak. kusura bakmayın miktar biraz düşük kişi sayısı olduğundan. İyi para geliyor ama bastığımız para da iyi o yüzden kar marjı çok yüksek değil . Gelen parayı peşinat verip krediyle arabaya atılacağız. Bu sebeple çok yüksek dağıtamıyorum kusura bakmayın tekrar
iyi hadi gezdirenler yesin

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
dostlar beş kişiye 500tlden vericem eğer kazanırsak. kusura bakmayın miktar biraz düşük kişi sayısı olduğundan. İyi para geliyor ama bastığımız para da iyi o yüzden kar marjı çok yüksek değil . Gelen parayı peşinat verip krediyle arabaya atılacağız. Bu sebeple çok yüksek dağıtamıyorum kusura bakmayın tekrar
Şimdiden hayırlısı olsun kral tekerinize taş değmesin

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,502
18,908
113
Hayırlısı dost gelsinde arabayı kap

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
Diğer rolling arabayla bir Tur atma ödüllü olur bu gelirse

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,613
35,334
113
Heyecan bastı maç 11 deymiş hiç bakmadım la kötü oldu beşiktaş da zamanında 11 de oynamıştı 8 yediği maç yoksaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...