- 7,191
- 6,307
- 113
Haha barca dalga geçiyor resmen 15 dk da 3 gol
Kardesım 1 haftadır maçları takip ediyoruzKanka ben seçmedim valla ben dagitici dedi arkadaş
10k onun çerez parası çözemedin mi dostlarınıSende 10 k vardı demek hımm anlıyorum
Kazananlar burda @tahir1603@tahir1603 @JoeQuanqa @zeisy @Sanmames @sseyhan @TheNightMare
Dostlar kazanmamız halinde yukarıdaki arkadaşlara verelim bu seferlik. Kırılmaca olmasın herkes destek çıkıyor bir enerji yakalıyor ama herkese dağıtım yapamıyorum üzgünüm. Bir dahakine @karkar92 @akgul383 @AnthonyEdwards @Badanacı bu arkadaşlara borcumuz olsun
Oho ayıp maximinKardesım 1 haftadır maçları takip ediyoruz
Derin devlet müdahale ederLa bari ufak bi miktar Galatasaray tur atlar oyna İngilizler tek tek eleniyor yazarken 6 oldu maç amk
hahahahahKardeşim halı sahaya gitsene
Ekip nerdesiniz@tahir1603 @JoeQuanqa @zeisy @Sanmames @sseyhan @TheNightMare
Dostlar kazanmamız halinde yukarıdaki arkadaşlara verelim bu seferlik. Kırılmaca olmasın herkes destek çıkıyor bir enerji yakalıyor ama herkese dağıtım yapamıyorum üzgünüm. Bir dahakine @karkar92 @akgul383 @AnthonyEdwards @Badanacı bu arkadaşlara borcumuz olsun
Burda herkes sütyeninde taşıyor parayı10k onun çerez parası çözemedin mi dostlarını
hahahaha ulan sucre 😁😁Kimle konuşuyordun kral ss şeklinde atar mısın bir de kimlik ile selfie
Bu listede biri gözüme çarptı sakın yanlış anlamayın en altta bugün para için bir rol cüde tantana ediyorduKazananlar burda @tahir1603