Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı flacssoNN// 140 Bin ₺ Kupon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
110000
Kupon Oranı
2.29

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,514
12,139
113
Cansın dost bazıları para için var sırf ödül alamadı diye desteği bırakıyorlar oysaki sen yüklü oynamışsın kaybetmek hoşlarına gider bazılarının bile böyle insanlardan nefret ettim hep ama iççok güzel kazanç yakaladın gerçekten kutlarım seni
Yok lan tüm maçları izledim valla sadece buruk kaldım dedim ama barçayıfa izliyorum hala yalan yok, seyir zevki almış oluyorum sadece adam kazansın tabi güzel para elin sitenin adamı kazanana kadar foruma desteği olan adam kazansın

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
6,307
113
Yok lan tüm maçları izledim valla sadece buruk kaldım dedim ama barçayıfa izliyorum hala yalan yok, seyir zevki almış oluyorum sadece adam kazansın tabi güzel para elin sitenin adamı kazanana kadar foruma desteği olan adam kazansın
Valla çok güzel maç oldu ilk yarı barca 15 dk çekti 2 yarı fişi zaten maç koptu dep bıraktı maçı

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,397
6,508
113
Valla güzel para 2. Kupon da gelmiş tebrikler

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,345
5,894
113
Neyi dost ? Paramı istedim paramı bekledim yada dm den mi para istedim konum sahibinden bi açıkla netleşsin
Ayni şeyi tekrar tekrar yazıp duruyosun bende anladık tamam dedim bak söylediğin tipler disinda zenginin parası züğürdün çenesini yorar diye bi laf daha var tebrik ettin gec tamam fazlası göte batar bu bana göre hadi iyi akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...