- 2,216
- 829
- 113
BolşansEveet gelelim zurnanın zarttiri zort dediği yeree gelsin bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 945129 Ekli dosyayı görüntüle 945130
BolşansEveet gelelim zurnanın zarttiri zort dediği yeree gelsin bakalım
Dost hangi siteden oynuyorsun senardaaaa
375 k parayı ayarla geceye çantaları getiicem ben 😂Eveet gelelim zurnanın zarttiri zort dediği yeree gelsin bakalım
bşEveet gelelim zurnanın zarttiri zort dediği yeree gelsin bakalım
Spirting maci hangi kuponda ben goremedim
Kanka adım adım gidiyoruz fener won
2-0 yaptı alırlarsa turu şaşırmam
Alacaklar dost inanılmaz oynuyorlar bordo leş gibi oynuyor2-0 yaptı alırlarsa turu şaşırmam
Yokki öyle bi kupon ekleseydim diye dedi herhaldeSpirting maci hangi kuponda ben goremedim![]()
Bende bakiyorum 2 3 defa baktimYokki öyle bi kupon ekleseydim diye dedi herhalde
Kesinlikle dediklerin çok doğru. Ben düştüm zar zor toparladım dahada girmedim girmemde bonusla ufak kasayla çıkarsam çıkarım. Sonu hep hüsran pişmanlık.Kombine kupona 500K bastığımı bilirim bende üstelik şimdiye göre 2 kat daha değerli para iken.En güzeli giderse üzecek tutarlarda oynamamak.Büyük para kazanmak büyük para kaybettirir.Çok güvendiğim bülten olduğunda 10K basarım gelirse şahane gelmezse 3-4 gün elimi sürmem artık herkese önerimde budur dostlar kesinlikle ve kesinlikle kendinizi üzecek miktarlar basıp geri dönüşü olmayan yollara sokmayın ve aynı zamanda 1-2 kayıp yaşadığınızda üzerine gitmeyin kaybınızı kabullenin ve başka şeylere odak verin hemen
Evet kardeşim 4, 5 tane kuponum iptal edilen gol ve 20 barem üstüne çıkmış nba maclarindan yatti sadece 1 tanesi tuttu oda 4 bin bastığım kupona denk geldi dahada böyle miktarlar girmedim.Eyvallah dost tavsiye için. sende rahat basmışsın maçlar öyle gözüküyo
dolduuurr375 k parayı ayarla geceye çantaları getiicem ben 😂