Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı flacssoNN// 140 Bin ₺ Kupon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
110000
Kupon Oranı
2.29

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,460
12,075
113
Spiker diyor ofsayt, sonra diyor *ofsayt bayrağını kim kaldırmış* ulan yardıldım sporting maçında 😂😂😂

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,718
4,307
113
Kombine kupona 500K bastığımı bilirim bende üstelik şimdiye göre 2 kat daha değerli para iken.En güzeli giderse üzecek tutarlarda oynamamak.Büyük para kazanmak büyük para kaybettirir.Çok güvendiğim bülten olduğunda 10K basarım gelirse şahane gelmezse 3-4 gün elimi sürmem artık herkese önerimde budur dostlar kesinlikle ve kesinlikle kendinizi üzecek miktarlar basıp geri dönüşü olmayan yollara sokmayın ve aynı zamanda 1-2 kayıp yaşadığınızda üzerine gitmeyin kaybınızı kabullenin ve başka şeylere odak verin hemen
Kesinlikle dediklerin çok doğru. Ben düştüm zar zor toparladım dahada girmedim girmemde bonusla ufak kasayla çıkarsam çıkarım. Sonu hep hüsran pişmanlık.

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,718
4,307
113
Eyvallah dost tavsiye için. sende rahat basmışsın maçlar öyle gözüküyo
Evet kardeşim 4, 5 tane kuponum iptal edilen gol ve 20 barem üstüne çıkmış nba maclarindan yatti sadece 1 tanesi tuttu oda 4 bin bastığım kupona denk geldi dahada böyle miktarlar girmedim.
Zaten 5 kuponun 3u gelse 4 milyondan fazla olacaktı tutan kuponda 750 bin tl bide 50bin spor turnuvasindan verdiler. Ha dersen kar varmi yok 20 bin dolar pokerden aldığımı verdim 2 ay içinde denk geldi işte.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...