Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı flacssoNN// 140 Bin ₺ Kupon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
110000
Kupon Oranı
2.29

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,979
3,086
113
Dostlar belki kesin değil tutarsa kazanırsak 150k 1 maça atmayı düşünüyorum var mı öneriler

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,268
11,611
113
dostlar beş kişiye 500tlden vericem eğer kazanırsak. kusura bakmayın miktar biraz düşük kişi sayısı olduğundan. İyi para geliyor ama bastığımız para da iyi o yüzden kar marjı çok yüksek değil . Gelen parayı peşinat verip krediyle arabaya atılacağız. Bu sebeple çok yüksek dağıtamıyorum kusura bakmayın tekrar
Ara
@tahir1603 @JoeQuanqa @zeisy @Sanmames @sseyhan @TheNightMare

Dostlar kazanmamız halinde yukarıdaki arkadaşlara verelim bu seferlik. Kırılmaca olmasın herkes destek çıkıyor bir enerji yakalıyor ama herkese dağıtım yapamıyorum üzgünüm. Bir dahakine @karkar92 @akgul383 @AnthonyEdwards @Badanacı bu arkadaşlara borcumuz olsun
Kesene bereket dost hizlica gelir arabada sana hayırlı olur insallah

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,834
1,499
113

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,979
3,086
113
Dost ben live macini gollü bekliyorum bu aksam
ya hocam bu sene liveye ağır bastığım kuponların hepsi yattı çş girdim canlıdan son 10 saniye taçtan gol yedi 90k bastım kg oynadım maçta gol çıkmadı daha neler neler aptal bi takım oldular hiç güven vermiyolar ben gsnin gol atacağını düşünüyorum 1.65 ama ona da oynayamıyorum çünkü bu aptal live 1-0 yapıp maçı kitleyebilir öyle aptal bi takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...