- 10,604
- 5,710
- 113
Barça salladı 3
evet yaSon dk herşey güzele döndü
gol eniştemmPenaltı gol 3-2
Won ke zibrankeYa arkadaşlar sakin şimdi 3 ü attircsm sırf benim kupon gelsin diye ilkyari ya bu ondan rahatke
Bam güm zıbrankeEkli dosyayı görüntüle 945798
Hiç ses etme 4 gelsinevet ya
çok zevkli kupon oynamasam daha da zevkle izlerdim şimdi stresle karışık😁Efsane maç oluyor resmen
Tebriklerrr son saniye pen6 danYa arkadaşlar sakin şimdi 3 ü attircsm sırf benim kupon gelsin diye ilkyari ya bu ondan rahatke
Bam güm zıbrankeEkli dosyayı görüntüle 945798
Akıllı adamın hali başka tabi valla okudum yazılanları kanım dondu resmen billur geçilmiş biride cıkıp bir dakika birader diyemiyor onada ayrıca üzüldüm 😅😅 yazık tenezzül edenlere 😅😅Adam güç bela 5 kişi seçmiş durumuda izah etmiş hala biri gelip dünde takip etmiştim diyor. E dünde takip eden 50 kişi vardı. Hepsine mi versin
iyi oranmış valla alınırdı görsekBarça 2 gol atara da 1.45 veriyordur keşke öyle alsaymıssın
Cidden aşırı zevkli ama Barça tecrübeyle almalıi çok temiz oynuyorlarçok zevkli kupon oynamasam daha da zevkle izlerdim şimdi stresle karışık😁
5-3 e gidecek heralde 3 gol daha var gibigol eniştemm
Hakkı buydu ilk yarının Barça üstünlüğüuu niceeevet ya
kimseyi kırmak istemedik hakkaniyetli yaklaşmak istedik dost kimseye vermeyip kardeşime de verebilirim o parayı. ona da veriyorum buraya verdiğimi de verebilirdim yaniAkıllı adamın hali başka tabi valla okudum yazılanları kanım dondu resmen billur geçilmiş biride cıkıp bir dakika birader diyemiyor onada ayrıca üzüldüm 😅😅 yazık tenezzül edenlere 😅😅
5-2den 5-3 olacaksa sıkıntı yok enişte5-3 e gidecek heralde 3 gol daha var gibi
Dün maçlar başladı forum kapandı zaten yalanın da böylesi 🤣Adam güç bela 5 kişi seçmiş durumuda izah etmiş hala biri gelip dünde takip etmiştim diyor. E dünde takip eden 50 kişi vardı. Hepsine mi versin
Barca 4 yaparsa 2 yarı erken rahatlarsın dost nasibin olur bence gelir güzel bir bayram yaşatır sanaçok zevkli kupon oynamasam daha da zevkle izlerdim şimdi stresle karışık😁
4-2 biter Barça defansı orta sahayı sağlam yapar devrede5-3 e gidecek heralde 3 gol daha var gibi