- 22,856
- 9,057
- 113
5-2 ohooo 2.kez tebrikGOLLLLL BE YAKIN BURAYI DOSTLARRRR
5-2 ohooo 2.kez tebrikGOLLLLL BE YAKIN BURAYI DOSTLARRRR
Tüm heyecanı yedi valla o ödül açıklaması gollere sevinemez olduk jsjsjs dün real Psg atınca sevinçten uçuyorduk oysakiKardeşim ödül garanti diye kayboldunuz @flacssoNN a moral verin adam terliyo arka planda
Insallah dostum guldursunler bu mubarek gunde yuzumuzuTur atlar garanti sonuc kankammm
Aynen bekliyorumBu iş bitti ben ibanlari istemeye basliyim mi hahshs
sen adamsın yaValla ödül almasam bile destekliyorum işi ucunda yüklü para var bir beklentimizde yok yeterki kazansın dostumuz
Gol oldukça buraya geldi. @AnthonyEdwards pasif soruyor maximinTahir çok aktif yav
Kardeşim halı sahaya gitsenesen adamsın ya
valla bende ödl mödül umrumda değil adam seçmiş zaten verecek olanları kuponu kazansın siteler başını alsınValla ödül almasam bile destekliyorum işi ucunda yüklü para var bir beklentimizde yok yeterki kazansın dostumuz
Kimle konuşuyordun kral ss şeklinde atar mısın bir de kimlik ile selfiekral odada telefonla konuşuyodum tabii den izliyom
Arkadaş seçti 4 kişi kanka ben o konuda değilimAynen bekliyorum
3 gün sabretmek şu kumarda gerçekten insan işi değil, yarım saat sonrasına bile sabredemiyoruz, zaten biz bundan kaybediyoruz, sen de bundan kazanıyorsun. Tebrik ederim.hahahah adamsın
Senide biliyoz sorun yok bol şansArkadaş seçti 4 kişi kanka ben o konuda değilim
Bende 10k 3 dakika kala periyota bastım yattım adam işi biliyorAynen kanka
3 gün sabretmek şu kumarda gerçekten insan işi değil, yarım saat sonrasına bile sabredemiyoruz, zaten biz bundan kaybediyoruz, sen de bundan kazanıyorsun. Tebrik ederim.
Neyimi biliyon açık konuşSenide biliyoz sorun yok bol şans
Öhö öhöBu iş bitti ben ibanlari istemeye basliyim mi hahshs